Friday, August 3, 2018

Shaklee Youth Skincare boleh sorok umur kita! 😃

Selalu kan kita dengar orang cakap, 


'Muka dia bujur sirih. Pakai tudung apapun nampak elok terletak je.'


takpun, 


'Dia tu tinggi lampai, pakai apapun cantik.'


Bila kita dengar cakap-cakap gini, terus rasa syoknyaaaa kalau akulah orang yang dia katakan itew. 


Namun, 

Kita bukanlah orang yang tinggi lampai mahupun muka bujur sirih. Yang kita ada hanyalah apa yang Allah kurniakan seadanya sekarang ni. 


Jadi,


Lupakan bab ketinggian atau bab bentuk muka. Mari mak-mak kita fokus bab kesihatan wajah kita. 


Kulit wajah kita yang ada sekarang ni haruslah kita jaga. Inilah anugerah Allah yang bila dipelihara mampu membina keyakinan diri. 


Walaupun tak dapat cantik macam Mira Piljah atau Pajurah, sekurang-kurangnya dapat menten kulit wajah sihat pun dah memadai. 


Itu sebab Kak Vit suka share dengan mak-mak semua bila kita guna skincare yang selamat, 100% BEBAS RACUN dan DIUJI secara KLINIKAL, kita pasti takkan menyesal. 


Biarpun harganya buat kita rasa nak lari laju-laju, 😂 

tapiiiii, keberkesanannya buat kita rasa berbaloi dengan investment. 




Gambar selfie Kak Vit pagi tadi ni tak guna filter. Kak Vit tak missed daily skincare routine. Mekap pun just guna CC Cream semata, dan lipstik je. 


Tiberrr baru Kak Vit perasan, bila kulit wajah kita sihat, kita pakai mekap nipis-nipis pun nampak merelip. Semakin YAKIN nak jumpa orang ramai. Itulah yang paling penting. 


Nanti akan ada suara-suara hepi berbisik, 

'Kulit dia cantik, mekap camane pun nampak ploless.' 😍


Best kan? Dalam hati rasa nak lompat bintang 18 kali. 😆


So, apa kata mak yang mana dah umur 30++ atau dah cecah 40 tu, kalini kita sesama tukar set skincare kepada yang lebih SELAMAT, bersifat ORGANIK dan DIUJI SECARA KLINIKAL.


Kita sesama "restore" kulit wajah sihat dan muda.


Berapa pun usia kita, biarlah ianya rahsia. 🙊


Lots of Love 💜

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in