Wednesday, August 1, 2018

Kulit wajah sihat vs kurus. Mana patut didulukan? Youth Shaklee boleh bantu mak pilih jawapan. 

Haritu Kak Vit ada buat survey kat fb. Tanya kat mak-mak semua, mana patut didulukan? Kulit sihat ataupun kurus murus.


Rupanya soalan nak kurus atau nak kulit wajah sihat tu soklan KBAT jurus pertengahan jugak ye. 😁


Namun ramai mak-mak memilih nak kulit wajah sihat dulu.


Mungkin dulu, masa anak dara kita bertungkus-lumus nak musnahkan jerawat bawak geng. 


Mungkin sekarang ni, dah hampir umur 40, kita nak hilangkan bintik-bintik hitam, parut jerawat dan baiki kulit kusam. 


Walau apapun tujuan kita, kulit wajah yang sihat ni sangat penting. Itulah first impression orang akan tenguk kita. 


Namun mak jangan sedih. Bersyukur di atas peredaran zaman makin canggih, kita masih dapat pelihara anugerah Allah yang cantik ini.


Cumaaaa, kita harus bijak dalam membuat pilihan. 


Sekarang Shaklee pun dah ada Youth Skincare Set yang organik, bebas racun dan selamat.


Sesuwai untuk semua jenis kulit.

Sesuwai untuk semua peringkat umur


In Shaa Allah boleh repair kulit wajah kita. 


Shaklee pun dah buat kajian (study) 2/3 wanita yang guna set Youth ni boleh buat kita jadi MUDA 10 tahun. Dan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita kelihatan muda dengan Youth! 😍


Macam ni dah tak perlu risau lagi. 


Youth boleh bantu wajah kita sihat kembali. Dan otomatik nampak muda. 


So serba sikit dapat jugak cover lelemaks dengan senyuman maneh leting. Kan kann. 😆


Lots of Love 💜

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in