Wednesday, July 18, 2018

Tukar pencuci muka anda kepada soap-free cleanser Youth Shaklee

Bila ada sorang loyal customer Kak Vit cakap, 'Kak, senjak Nutriwhite takde, saya takleh guna cleanser yang lain. Bila pakai yang lain kulit rasa kering dan pedih.'


Allahu. Kesiyannya kat awak dik. Dapat Kak Vit bayangkan kepayahan awak menanggung kesengsaraan kulit kering dan pedih bagai dihiris pisau tu. 😣


Nak jumpa orang pun rasa tak selesa. Bila pakai bedak lagiiiiii kering kulit muka. Bila kena air pedihnya ya ampuuunnnn. Terpejam-pejam mata menahannya. 😥


Itu sebab Kak Vit suggest kat awak guna Youth Cleanser ni dulu. 


Ianya berbentuk gel. SOAP FREE. Tidak mengeringkan kulit wajah sebab pH seimbang. Lagi pulak cleanser ni dibuat dari bahan ORGANIK. 



Bila pakai cleanser ni tak perlu dah pakai mekap remover bagai. Sebab cleanser ni akan cuci dengan mendalam secara lembut. Terasa kulit muka supple setiap kali lepas cuci. 😍


Tak caya? Cer try order satu. Adik ni dah sudah. Sekarang giliran awak pulak. 😁


Tapiiii, Kak Vit tak dapat nak nolong kalau lepas ni awak asyik usap dan belai pipi awak yang cantik tu taw. Hikhikhik. 


Nombor whatsapp Kak Vit ada kat bawah ni. Jangan malu, jangan segan. Whatsapp je Kak Vit dengan Bismillah. 


Lots of Love 💜

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in