Monday, July 23, 2018

Tips nak kulit wajah sihat dan cantik tapi takmo banyak kerja 

Sebenarnya kan, Kak Vit ni bukanlah kategori rajin jaga muka. Kak Vit ni pemalas ya ampuunn. 


Especially bab muka ni. Sebab banyak kerja dan agak remeh jugak kan. 


Paling Kak Vit malas ialah skrub muka dan masker muka. Masker guna ESP pun kejap buat, kejap idak. Ikut suker hati. 😂


Kak Vit suker penjagaan muka yang basic-basic je. Tak banyak kerja tapi hasil kebabom. (Tenguklah tahap kemalasan ku 😅). 


Jadiiiii,

Bila orang kategori gini, haruslah cari skincare yang organik dan bebas bahan kimia. Sebab tak payah nak hadap healing crisis ke hape ke. 


Itu sebab bila Shaklee keluarkan Set Youth, Kak Vit tak teragak-agak nak cuba. Sebab Youth ni,


100% organik,

bebas 1500 jenis bahan kimia,

8 tahun r&d,

diuji pakar dermatologist dan ophtalmologist


Dan skincare jenis gini kita takyah pakai bebanyak. Picit sikit seluruh muka bersih. Guna sikit satu muka dia serap. Tu yang Kak Vit punya dah 4 bulan guna masih luak separuh ja. Jimatlah kan! 




Untuk korang yang jenis rajin jaga muka ni mesti lagi cepaaat nampak kesan perubahan lepas guna Set Youth ni. 


Ehh, panjang lak tulis. Kalau korang nak cuba, Kak Vit tunggu Whatsapp mu tiba. 😘


Lots of Love 💜

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


1 comments:

Siti Yang Menaip

suka product yang organik. dats why mahal sebab quality ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in