Monday, July 16, 2018

Tengah survey skincare organik ke tu? Jom cuba Shaklee Youth 

Semalam ada sorang akak ni merisik Set Youth. Katanya dah lama guna satu brand ni tapi tak nampak kesan apa-apa. 


Kendian kulit wajahnya jadi macam sunburn dan jeragat makin berleluasa. Malu nak keluar rumah. Rasa setahun takmo jumpa orang. Adudu. 😔


Kak Vit paham sangat tu kak. Bila kita dah aim nak beli sesatu brand skincare tu, masa tengah merisik lagi kita dah bayangkan kulit wajah kita akan transform jadi camane. 


Semangat rasa nak cuba semuanya. Kalau boleh time tu jugak nak produk tu terobang landing depan mata. Dah tak zabar lagi katanya. 


Jadiiiiiii, 

Dengan Set Youth jangan risau kak. 


Kulit wajah yang berjeragat akan pelan-pelan pudar.

Kulit wajah yang breakout akan pelan-pelan kembali sihat. 

Kulit wajah yang kusam akan pelan-pelan naik seri kembali. 


Sebab, 

Youth diuji oleh pakar dermatologist dan opthamologist. Ianya SELAMAT digunakan pada kulit dan TIADA IRITASI pada mata. 




Lagi satu, semua bebahan ramuan dalam Set Youth ni adalah ORGANIK. Pastu Youth ni BEBAS 1500 jenis bahan KIMIA berbahaya. Jadi tak perlu riso ada campur bahan kimia ke idak. 


Gunakan Youth ni tanpa was-was. Gitew. 


Cumaaaaaa,

Pasni akak kena get ready senyuman maneh leting skala doploh bila kengkawan akak kata 'Awak nampak muda 10 tahun!' 😍


Lots of Love 💜

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in