Tuesday, January 16, 2018

Rahsia wajah flawless dan berseri dengan The Radiant 4 Set Shaklee

Ramai yang tanya Kak Vit ape rahsia kulit wajah peloles berseri ni? 

Kak Vit ni biasa-biasa je mak. Sebenarnya Kak Vit dulu pernah rasa kulit wajah breakout camane sebab tersalah pakai produk. Pori muka dah macam kolam ternak ikan. 😂

Pernah naik jerawat silih berganti tak henti-henti. Pernah orang mengata kulit kusam dan berminyak. 

Bila diingatkan kembali, memang nightmare! Dan kalau boleh tak mau dah lalui semua tu sekali lagi. 😣

Jadi, senjak umur semakin kurang muda ni (hihi), Kak Vit pun take care lebih pasal kesihatan diri dan kecantikan wajah. 

Haa ni Kak Vit nak bagitau mak-mak semua apa rahsia Kak Vit. Kak Vit amalkan “The Radiant 4” set Shaklee. Dalam set ni ada Kolagen, Vitamin C, ESP dan GLA Complex. Kiranya yang 4 beradek ni dah jatuh WAJIB ambik setiap hari. 



Kendian Kak Vit topup dengan B-Complex untuk slow kan kelenjar minyak kat muka yang aktif ni. Kak Vit ambik juga multivitamin (Vitalea) untuk kuatkan dinding-dinding sel kulit wajah. 

Amalkan setiap hari sebab proses membina sel-sel kulit wajah baru ni ambik masa 21-30 hari. Dan proses nak revive dan rejuvenate ni pun ambik masa minimum 3 bulan depends dengan individu. 

Syarat lain, KONSISTEN juga minum air kosong ikut keperluan tubuh badan. Nampak mudah tapi sebenarnya inilah part yang ramai susah nak buat kan kan. Hehe. Kak Vit pun banyak ngelat dulu. Tapi senjak timbul kesedaran diri yang semakin kurang muda ni paksa jugak untuk konsisten. 😁

Jika mak nak consume, pastikan rujuk pada SID yang SAH taw. Jika nak dapatkan daripada Kak Vit sudah semestinya boleh. Kak Vit akan bagi special kasih sayang bersiram madu sampai mak dapat kulit wajah yang mak impikan. 😍

Lots of Love


Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in