Thursday, January 11, 2018

Kasih sayang mak sampai syurga

Bila tenguk anak-anak tidur, rasa sayu je perasaan mak ni. 

Bila time makan, boleh gelak ketawa sambil order ape saje dari mak. 

Bila main bersama dan bergaduh rasa nak terbalik rumah. 

Masa tu wajah mak yang ayu dan lemah-lembut bak Cindilala pun boleh bertukar jadi kaler hijau. Suara pun jadi garau. Hehehe. 

Tapiiiiii.
Camane sekali pun anak-anak nakal, walaupun sesekali kena bantai, mak tetap ada impian. Nak anak-anak belajar dan jadi pandai. 

Mak ada terbaca. Kurang nutrisi dalam pemakanan boleh menjejaskan fokus belajar dan tumbesaran anak-anak. Yela, makanan sekarang ni kan. Mak-mak mesti paham kan. 

Mak tanya kawan mak. Dia kata dia bagi anak-anaknya Omega Guard tetiap hari. 

Sekarang ni anak-anak dia dah jarang jatuh sakit, dapat fokus dalam kelas dan dapat keputusan cemerlang, 

Mak pun nak bagi anak-anak mak cubalah. Mana tahu anak-anak mak pun lebih sihat dan dapat keputusan lebih baik ke nanti.  


Lots of Love,

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in