Tuesday, November 14, 2017

Tips kurus, cantik dengan sihat

Jumaat lepas sedang Kak Vit sibuk mengemas baju-bajan anak-anak, tetiba bunyi ting ting ting Whatsapp masuk. 

Terus capai fone dan tenguk sapekah gerangan yang whatsapp Kak Vit. Rupanya loyal customer Kak Vit. 

Akak ni dah lama makan Shaklee. Sejak tahun 2015. Cumaaaaa, ada sekali tu tetiba dia tukar produk sebab katanya Shaklee lambat naw nak nampak kesan. 

Tak lama lepas dia tukar produk tu, dalam 2 bulan gitu, dia kontek Kak Vit semula sebab produk lain tak serasi. Dia kata Shaklee walaupun selow-melow kesannya tapiiiii tak bebankan dirinya. Hehe. 

Akak ni target nak kuruskan badan dan nak kulit cantik. Jadi, based on bajetnya Kak Vit sajes dia ambik ESP, Vitamin C dan Herblax. Dan Kak Vit pesan kena work-out setiap hari. Monitor kalori. 

Tak sampai 3 minggu dia consume tetiba dia Whatsapp bagitau beratnya dah turun sekilo. Perghhh. Cepat betul. Kak Vit pun terkejut sampai bulat mata masa baca whatsapp dia. 

Selain tu dia cakap seluar pun dah loose, rasa badan lebih bertenaga. 😍 Uol boleh tenguk Whatsapp dia kat bawah ni. 



Alhamdulillah syukurrrr. Berkat sabar dan konsisten akhirnya akak ni dapat jua turunkan berat badannya. Kak Vit rasa nak gi peluk dia sambil melompat raikan kejayaan misinya iteww. 

Betul kak. Nak kuruskan badan ni bukan sekelip mata boleh berdesup turunnya. Perlukan kesabaran yang tinggi, fokus dan konsisten. In Shaa Allah dapat hasilnya.

Ada ke kengkawan yang aim nak kurus macam customer Kak Vit ni? Jika ada meh PM Kak Vit dengan Bismillah. In Shaa Allah, Kak Vit bantu awak dengan konsultasi penuh kasih sayang. 💓

Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in