Thursday, November 23, 2017

Shaklee Baby Set

Zaman sekarang ni kan, kita harus cepat adapt setiap perubahan. Harus ready terima perubahan. 

Macam tu jugak dengan bisnes. Boleh dikatakan setiap tahun, setiap bulan, setiap hari ada je perubahan. 

Paling best bila ada produk baru nak launch. Heksaited rasa. Dup dap dup dap. Berdebo macam nak dinikahkan. 🙈

Ni nak cite ni,
Shaklee dah launch produk baru iaitu Set Shaklee Baby. Dalam set ni ada mandian, massage oil dan lotion.

Bahan-bahan yang digunakan of course ORGANIK. Takde cucuk sana-sini. Takde tambah itu ini. Bersifat LEMBUT ke atas kulit baby dan paling penting ianya SELAMAT untuk baby. Sebab set ni bebas bahan kimia. 😍





Campuran bunga lavender, chamomile, aloevera, shea butter, minyak bunga matahari, vanila, rosemary buat baby fefeeling mandi di taman bunga sambil berterbangan si rama-rama. 😃

Set ni bukan untuk baby sahaja, malah satu family boleh guna. Seronok kan bila satu family sihat dan bebas dari bahan kimia. 

Mewangi bau bunga-bungaan yang segar dan suwit setiap hari. Mak kini tak risau lagi. Satu family hepi. 

Boleh order sekarang. Whatsapp Kak Vit 012.2541296. 

Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in