Saturday, October 28, 2017

ESP bantu cerahkan kulit wajah, musnahkan jerawat

Mungkin dulu masa anak dara mak bertungkus-lumus nak musnahkan jerawat dan cegah ia naik dengan bawak geng. 

Mungkin dulu mak rasa frust setiap kali tenguk muka kat cermin. Kalau boleh nak tukar wajah ni dengan orang lain yang jauh lebih cantik kulitnya. 

Mungkin dulu, Miss J masih tak lekang, jeragat dan kulit makin kusam pula buat mak tak senang. 

Tapi kini, kulit wajah mak,

makin hilang parut jerawat
makin pudar dari cik jeragat
makin cerah berseri
makin licin boleh buat semut tergelincir gini

Mak disiplin minum setiap hari. Mak nekad nak kulit wajah sihat setiap hari. Mak gigih bancuhnya dua kali sehari. Mak tak peduli kengkawan mengata asalkan dia menemani di sisi. 

Semuanya asbab ESP. 


Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Thursday, October 26, 2017

ESP keperluan mak moden

Sebenarnya serbuk soya protin energy booster ESP ni satu keperluan mak-mak moden sekarang taw. 

Apatah lagi jika mak-mak menyusukan anak, perlu dapatkan sokongan supplemen untuk beri tenaga berpanjangan dan hasilkan susu ibu dengan konsisten. 

Tapiiiiii, ramai yang tak sedar ianya satu keperluan sehinggalah sampai saat tiba-tiba susu merudum, tenaga makin menyusut, sering lesu, anak menangis tak tidur sepanjang malam, barulah kita sedar ianya satu keperluan. 

Tapiiiiii, better late than never kan mak.

Kak Vit tunggu je ni. Anytime mak sedar, mak perlukan ESP ni, Kak Vit tunggu di pintu hati. 

Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Tuesday, October 24, 2017

ESP buat senak perut hilang, lega bukan kepalang

Malam tadi kan, Kak Vit dah get ready nak landing atas katil, tetiba perut senak dan memulas-mulas. Duduk tak kena, baring lagilah rasa senak tu berlari-lari manja dalam perut. 

Ingatkan sekejapan je dia serang, rupanya makin lama makin rasa tak selesa perut. Kalau tak buat sesuatu mawu tidur sepanjang malam sambil dahi berkerut. 

Dalam samar-samar cahaya lampu, pelan-pelan Kak Vit turun tangga ke dapur sambil pegang dinding. Sakit senak tu buat jalan terbongkok-bongkok. 😢

Tiba di dapur terus Kak Vit bancuh segelas ESP dengan air kosong. Bancuh pekat-pekat. Biar terasa kepekatan ESP mengalir di tekak. 

Kak Vit tahu, ESP ni bersifat ALKALI, jadi, dia akan bantu neutral asid dalam perut. 

Dah minum tu, landing balik atas katil. Rasa senak tadi tiba-tiba beransur pergi. Perut dah selesa kembali. Terus terlena diulit intan sampai ke Subuh tadi. 😍


Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in