Wednesday, August 23, 2017

Pinggang kurus bak kerengga, perut kempis bak anak dara

Adik pandang-pandang,
Pandang pada siapa,
Kalau pada kami haiiii gembira rasanyaaaa. 


Hehe. Lamaaaaa dah tawuuuu adik pandang kat kami. Mesti adik terbayang badan adik kurus bak kerengga diet 10 hari bila makan ini kannnn. 

Adik jangan risau. Ini vitamin bukan ubat kurus. Kami ni ramaiiii. Masing-masing ade tugasan sendiri. Jadi bila adik ambik ni, adik makin sihat, cergas, kurus dan bertenaga boleh lari padang bola 10 round. 

Walaupun adik control makan, adik akan kurang rasa lapar taw. Sebab set vitamin ni bagi adik rasa kenyang lamaaaa. 

Paling best bahagian badan yang menggeleber tu akan jadi padat. Lelemaks gediks semua terhakis. Kempis mempis perut adik tuu macam anak dara kampung. 😍

Dahla. Takyah tenung kami lama-lama gitu. Nanti adik termimpi-mimpi sampai sakit gusi, sakit gigi dan sakit hati kalau tak beli. Hehehe. 


Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in