Wednesday, July 5, 2017

Tips pantas bersihkan mekap

Musim beraya rumah terbuka ni kan, bila gi beraya tu sangat menguji kesabaran bila nak solat dan tanggalkan mekap. 

Walaupun mekap nipis-nipis tetap kena cuci bersih-bersih. Risau air wuduk tak sampai kat muka kita. 

Tambah kalau tumpang solat kat rumah kengkawan kita.

Kekonon nak cepat, jadi cuci jelah dengan air biasa. Usai solat dan berdoa tengok ade kesan mekap melekat kat kain telekung kawan kita tu. Adududu. Mintak maaf pun tak boleh tutup rasa malu. 😢

Nasib haritu Kakak dah siap sedia bawak Nutriwhite Make-Up Remover dalam beg. Sebelum ambil wuduk lap bersih-bersih muka dengan mekap remover tu guna kapas. Kendian bilas je dengan air. 

Rasa muka bersih-sebersihnya. Macam baru lepas cuci muka gitu. Jadi konfiden nak solat sebab confirm air wuduk sampai kat muka kita. 

Specialnya rumusan Nutriwhite Mekap Remover ni ringan. Tak berminyak. Tak melekit. Ada aloe vera untuk segarkan kembali wajah dan tegangkan kulit. Lap sekali rasa bersih sepanjang hari. 


Lepas ni takde dah rasa risau bila nak solat kat rumah kengkawan. Hatta nak solat kat mane-mane pun rasa yakin. Standby je Nutriwhite Make-Up Remover dalam henbeg tu ok? 

Jom whatsapp nombor Kakak kat bawah tu. Weekend ni nak gi rumah terbuka dah senaanggggg. 😁

Lots of Love



Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in