Saturday, July 29, 2017

Syukur seronok dapat bantu ibu-ibu menyusu

Berbunga-bunga hati ni tenguk customers Kak Vit, ibu-ibu menyusu yang amalkan supplemen diikuti dengan tips-tips untuk boost susu ibu,

Production susu ibu semakin konsisten. Anak tak merengek lagi. Dapat tidur lena. Stok EBM sentiasa penuh freezer. In shaa Allah cukup sampai 2 tahun. 

Lagi berbunga hati ni macam kembangnya bunga tulip di Holland bila badan ibu-ibu sentiasa cergas, bertenaga. 

Bonus pulak katanya bila tenguk kat cermin setiap hari ada perubahan ketara kat kulit wajah. Makin segar, tak kusam dan berseri. 

Alhamdulillah, syukur. 

Kak Vit gembira wak. Kak Vit bahagia tenguk perubahan awak. Bukan awak dan baby je hepi, tapi efek tu dapat dirasai satu family. 

Terima kasih Ya Allah sebab bagi Kak Vit perasaan gini. Guidance dari Kak Vit hanyalah sikit saje. Cuma kongsikan secebis pengalaman dan ilmu yang Allah berikan kepada awak semua. 

Tapi bila dapat bantu ibu-ibu semua sihat, dapat menyusu sepenuhnya, makin cantik berseri, satu kebahagiaan buat Kak Vit. Hanya Allah sahaja yang tahu. 

Kak Vit doakan awak sentiasa diberi kesihatan baik untuk teruskan perjuangan susu ibu.

Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

1 comments:

Siti Yang Menaip

nice sharing kak.. semoga lebih banyak membantu. CT amalkan Shaklee tapi amek GLA ja hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in