Thursday, July 13, 2017

Rahsia wajah bebas blackhead whitehead

Dulu Kak Vit sebenarnya ada masalah blekhead dan whitehead kat area hidung,

Kalau tenguk dekat-dekat, memang nampak tercacak-cacak whitehead tu. Blackhead pulak siap nampak timbul. Sakit jiwa woo. 


Pernah guna scrub 3 kali seminggu tapi takde efek pun. Whitehead blekhead tak keluar, kulit pulak jadi kering. Frust betul sampai buang scrub tu dalam tong sampah. 

Ada kawan tegur kata geram. Rasa nak ambik selotep lekat kat hidung dan tarik keluar whitehead tu. 

Eishh. Kalau dia pun rasa gitu, Kak Vit lagilah rasa gatal je tangan ni setiap kali tenguk cermin. Nak je ambik kertas pasir dan tonyoh kasi keluar semua blekhead whitehead tu. 

Tapi.
Sejak dah 5 bulan Kak Vit guna Nutriwhite Make-Up Remover, setiap kali tenguk cermin rasa hepi nak menari. Apa tidaknya blekhead whitehead semua berlalu pergi. 

Takde dah rasa gerutu macam rumah yang tak siap disimen kat hidung ni. Yang tinggal hanya wajah licin berseri. Sejak tu juga Kak Vit tak pernah guna scrub muka dah. Ewahhh. 

Mekap remover ni bukan sekadar buang mekap je taw tapiiii boleh singkirkan sel kulit mati sepenuhnya tanpa rosakkan kulit. Bonus, kulit kita jadi licin dan lembut. 


Lepas ni bila jumpa kawan tadi kat rumah terbuka, moga tak jadi dah dia nak selotep hidung Kak Vit. Harapnya dia pun nak torai Nutriwhite Mekap Remover ni. 

You all kalau nak torai meh Whatsapp Kak Vit. Nombor Kak Vit ada kat bawah tu ok. 

Lots of Love






Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in