Wednesday, July 19, 2017

Berat turun 3 kilo dalam masa 2 minggu

Sebenornya tak susah pun nak kempiskan perut kita tu. Cik Salmah kat hujung taman nun ikutt je tips Kak Vit bagi ni. 

Minum air kosong wajibbbb 3 liter sehari. Tak boleh ngelatt. Bukan ape, air kosong diperlukan untuk flush semua lelemaks dan toksik dalam badan kita. 

Tapi.
Dia amalkan juga Alfalfa dan Omega Guard. 

Omega Guard untuk bakar lemak berlebihan dan upkan metabolisme badan. Kapsul lembut dan mudah ditelan. Bila makan takde bau hanyir ikan. 

Alfalfa pulak bukan sekadar angkut keluar lelemaks keluar dari badan tapiiiii bagi rasa kenyang. Sebab Alfalfa ni sebenarnya ialah FIBER. 

Lepas 2 minggu, berat turun 3 kilo, siap BONUS perut jadi kempisss. Adik-beradik datang beraya semua terkejut. Tenguklah testimoni dia kat bawah ni. Seronok kemahennn. 😄


Kak Vit pun terkejut dengan perubahan Cik Salmah. Magik katanya, tak kontrol makan pun boleh turun. Macam ni Kak Vit pun nak konsisten minum air kosong dan makan Alfalfa dengan Omega Guard. 


Baru boleh join Cik Salmah beraya dari rumah ke rumah tanpa rasa bersalah sebab apa saje dijamu tuan rumah kami boleh belasah sampai ke sudah. 

Lots of Love



Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in