Wednesday, June 14, 2017

Tips hilangkan jerawat kekwat

Masa zaman study dulu asyik kena ejek sebab kulit muka penuh jerawat. 

Dulu memang standby bedak dan segala krim dalam beg. Asal hilang je bedak, sebab muka berminyak, cepat-cepat touch-up tutup jerawat. 

Takut sangat bila orang bersembang dengan kita, depa tenung muka kita lama-lama. Bukan sebab fokus apa kita cerita tapi nak kira berapa banyak jerawat kita ada. 

Haishh. Sampai sekarang terbawak-bawak perasaan inferior tu. 

Yelah, masa dulu orang ejek kita Siti Gerutu. Sedih tau tak sampai siang malam pikir apa nak buat kat muka yang penuh jerawat. Benciiiii. Rasa nak masuk mulut orang yang ejek tu dalam blender. 

Mujur dah kenal Vitamin C Shaklee. 500mg setiap biji dan special ada BIOFLAVONOID yang tingkatkan serapan Vitamin C sepenuhnya dalam tubuh badan. Sangat BERKESAN untuk repair apa-apa masalah kulit wajah. 


Consume tak sampai sebulan, kawan-kawan dah tegur muka nampak lain. Jerawat dah makin kecut. Macam ni tak perlu dah bedak ke sana ke mari. Pakai bedak sekali, peloles sepanjang hari. Dek kesan Vitamin C, semakin yakin setiap hari. 



Lots of Love



Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in