Friday, June 16, 2017

Rahsia wajah flawless di pagi Hari Raya

Bila pagi raya, jumpa sanak-saudara, teman tapi mesra, wajah memasing nampak peloles, berseri dan ceria. 

Tiba waktu tengahari, dah berjalan 3-4 rumah, mulalah kulit muka dah start berpeluh-peluh dan berminyak sana-sini. 

Dan. Ada pulak tercetus perbulan dengan sanak-saudara sebegini, 

"Ehhhhh. Kenapa aku tengok muka kau nampak lain ehh. Kau pakai bedak ape ni? Licin smooth je aku tengok kulit muka kau."

Haa. Muka licin dan smooth ni bukan sebab bedak taw hadek-hadek manis. Ni sebab amalkan Vitamin C dengan konsisten setiap hari sejak sebulan Ramadhan baru-baru ni. 


Makan sebiji macam kita makan 7 setengah biji oren. Memang power untuk repair masalah kulit wajah. 

Tu sebab kau tengok muka aku peloles merelip tak berenti. Minyak kat muka pun tak berani munculkan diri. Tak perlu bedak tebal 2 inci. Tetap menten licin dan smooth sejak dari pagi. Hehe. 

Ada yang kata nampak efek sebulan, ada jugak yang 2 minggu, tak kurang yang kata 3 hari dah nampak lain. Tak kisahlah berapa cepat, yang pasti ianya BERKESAN. 

Lebih baik start amalkan sekarang dari terlambat. Barulah ramai-ramai musykil bedak apa yang kita pakai padahal sebenarnya hanya sebiji Vitamin C setiap hari kita amalkan. 

Rasanya sempat lagi kalau adik-adik suwit nak peloles di hari raya. Meh whatsapp nombor Kakak kat bawah tu ye.

Lots of Love



Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in