Monday, June 19, 2017

Rahsia kulit wajah bebas minyak dan jerawat kecut seawal 3 hari

Tengah leka blogwalking, tetiba dapat satu Whatsapp tinggg tinggg dari sahabat Kakak ni. Dia ni seorang mak berpantang dan ada masalah kulit wajah berminyak.

Asbab dari itu timbullah jerawat sana sini sinun. Rimas katanya. Lepas satu, satu naik. Yang ni hilang, yang sebelah sana dok standby nak keluar. Kalau ada teknologi salin kulit baru setiap hari dah lama buat katanya.

Jadi.
Kakak suggest ke dia Skin Care Set Nutriwhite. Dia guna Mekap Remover, Cleanser dan Night Cream.

Lepas 3 hari, dia kata kulit muka dah tak berminyak. Jerawat yang sedia ada mengecut. Yang baru dah tak timbul.

Wahhhhh. Magiknya. Berbunga-bunga hati sebab dapat bantu dia cantik berseri. Rasa nak lompat bintang 18 kali. Boleh baca testimoninya kat bawah ni.





Dia mulakan dengan apply mekap remover dulu. Dalam mekap remover ni ada Aloe Vera. Bertindak lembut pada kulit muka kita. Efektif sangat singkirkan sel-sel kulit mati.

Kendian dia cuci guna Cleanser. Cleanser ni ada alga hijau yang boleh cuci sebersihnya ke dalam liang-liang kulit.

Sebelum tidur tu, dia pakai Night Cream. Night cream ni ada Vitamin C dalamnya untuk pudarkan jeragat, jerawat dan cela. Bila bangun pagi kulit muka jadi lembut dan cerah. 😃

Mak-mak kalau ada masalah macam sahabat Kakak ni jangan nanges tak berlagu tepi mesin basuh. Nutriwhite Skin Care kan hado.

Jangan malu jangan segan. Jom berjemaah kita peloles Raya nanti. Meh lelaju Whatsapp Kakak.

Lots of Love




Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in