Sunday, June 18, 2017

Encik Suami sayangkan Puan Isteri yang hamil sampai ke bulan

Dah lama aim nak beli tapiiiii kang beli senyap-senyap suami sentap pulak. Muncung muka 12 kilometer. 

Mahu bersoal jawab dengan dia ala-ala CSI. Dia akan tanya vitamin yang klinik bagi tak cukup ke? Kenapa nak kena beli had lain pulak? 

Adik manisss, kita ni ibu hamil. Dia tanya itu ini bukan sebab tak bagi beli. Tapiiii sebagai suami dia mesti nak tawu apa kita ambik sebab dia ayah kepada anak dalam kandungan kita tu. 

Dia tanya tanda sayang. Suami mana tak sayang isteri oiiii. Tambah bila isteri hamil. 10 kuasa 10 kali ganda kasih sayang dia tawww. 

Jadi. 
Bila suami tanya tu, kita jawab terus terang. Dah makan vitamin klinik bagi tapiii tak cukup. Nak topup bagi saya cergas dan baby sihat. In Shaa Allah takde masalah kronik sepanjang hamil. 

Kalau adik tak pandai explain, Kakak boleh bantu cerita pada suami adik. Jangan risau dik. Ramai je suami-suami hadiahkan Set Ibu Hamil pada isteri-isteri mereka. 


Isteri yang asalnya nak beli sebotol je tapi bila suami dengar semua manfaat dan kebaikan terus dia kata, "Abang belikan Darling satu set lah. Senang makan had ni je. Lagipun Kakak ni akan guide. Bagi consultation. Mudah untuk Darling."

Tudiaaa.

Lots of Love





Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

1 comments:

Adam

Shaklee memang bagus.

Selamat hai raya dan jangan lupa main meriam buluh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in