Tuesday, June 13, 2017

Cara nak update gambar produk di medium facebook

Dulu-dulu Kakak berniaga, Kakak suka up gambar stok. Tapi sekarang dengar cite bila kita up gambar stok engagement tak cantik katanya. 

Kalau nak jugak up gambar stok, kena hapdet kat bahagian komen. Pastu cara lain, kita boleh buat tricky skill. Maksud di sini kita sendiri yang up kat komen kendian delete. Pastu up komen atau gambar (di bahagian komen) kendian delete. Cara gini pun boleh upkan post kita di newsfeed. Cuba taw. 

Namun. 
Sebenarnya, mana-mana pun ok. Cuma kita sebagai seller jangan takut sangat nak up gambar stok. Dah beli stok beribu-riban, giller tak nak tayang! Hihi. 

So.
Inilah dia stok yang dah mendarat pada petang 10.6.2017. Lupa nak hapdet dalam blog. Ini baru berkesempatan. Nampak ESP je penuh kan. Kakak bukan bias, tapi inilah HOT ITEM sepanjang Ramadhon dan menjelang Syawal.


Ehhhh.
Syawal pun ada orang minum ESP ke, kak? Bukan orang makan kueh raya, rendang, ketupat, lemang ke? 

Untuk mak-mak menyusu, ESP ni sangatlah diperlukan setiap masa. Sementara nak menunggu next rumah beraya tu, boleh sesiap bancuh ESP. Takde ler ngetor lutut kaki nak sampai ke destinasi. Almaklonglah, mak-mak menyusu perlu menyusu setiap 2-3 jam sekali. 

Jadi.
Mak-mak pastikan stok ESP sentiasa ada di sisi. Bonus mak-mak yang minum ESP ni, kulit muka kita pun berseri. Kita tak pakai bedak pun orang ingat kita mekap 2 inci. Bila orang puji gitu kita pun rasa nak senyum sampai ke dahi. Wahhh, makin seronok masa hari raya nanti. 

Dann seterusnya gini. Mak-mak boleh cuci mata kat sini. Manalah tawu kot ada mana-mana vitamin yang berkenan di lagi. Kakak tunggu awak di pintu hati. 💓

Lots of Love



Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in