Tuesday, May 16, 2017

Tips mak-mak nak kurus

Eeeee geramnyaaaa. Kenapa orang tu tengok-tengok kita pastu bisik-bisik dengan kengkawan dia. Kutuk kitalah tu. Rasa nak cungkil-cungkil bijik mata dia bagi terkeluar dan selotep mulut dia. 

Kita taw badan kita tak macam Miss World. Ada masa tengok Fasha Sandha terus rasa berkobar-kobar nak kuruskan badan tapiiiii bila tengok badan sendiri kat cermin terus tersandaaar! 

Jangan nanges adik manis. Kakak paham masalah awak. Sape taknak nampak cantik merelip pinggang kurus 10 inci macam anak dara kampung. Mak-mak lagiiiiiilah nak nampak gitu. 

Kakak cadangkan setiap kali lepas makan cer telan Omega Guard yang takde bau hanyir ikan. Fungsi leptinnya akan bakar lelemaks dalam badan kita macam ayam kena panggang atas api yang kuat. Tak dan bagi salam dia dah get ready nak keluar anytime tunggu pintu pagar bukak je. 

Ada yang nampak kesannya dalam masa seminggu. Ada jugak yang 3 minggu. Takpe adik manis. Yang penting perut kita makin kempis sebab lelemaks nakal tadi dah cair. 

Lepas ni biar orang berbisik-bisik tertanya kot kita ni masih perawan ataupun bukan. 😛



Gambar Fasha Sandha ni saje Kakak letak sebab Kakak suka tengok lakonan dia. Boleh jadi sumber inspirasi kann. 😃

Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

1 comments:

hainom OKje

Seronok betul tengok orang selim melim ni kan. Dan dan rasa nak diet hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in