Monday, May 22, 2017

Hilang rasa saspen bila HB tak rendah lagi

Saspen je rasa setiap kali nak gi checkup. Bulan lepas turun, bulan sebelum tu pun turun jugak. Janganlah bulan ni turun lagi. Kalau sekali boleh terima. Bila dah setiap bulan results gitu rasa takmo buat checkup terus dah. 

Kakak faham tu mak-mak. Masa dulu Kakak pregnant si Irfan sokmo hb turun. Down giller rasanya. Rasa nak je ambik darah sendiri check kat rumah. Tak payah berulang-alik ke klinik dah. 

Penat tau! 

Tapiiii mak-mak jangan risau. Ada bantuan akan datang menenangkan hati uols. Ambil 2biji Vitalea dan sebiji Vitamin C, terus hb naik semalaman. 

Vitalea ni multivitamin lengkap dengan formula Iron. Jadi tak payah nak telan pil Iron asing-asing. Telan sekali dengan Vitamin C untuk penyerapan optimum Iron dalam darah. 

Dua vitamin ni sangat power untuk naikkan hb mak-mak hamil. Jenis mudah larut dan tak tinggalkan kesan dalam badan kita. Paling penting ianya SELAMAT untuk mak dan juga baby dalam kandungan. 


Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in