Wednesday, May 31, 2017

Chicken pox tanpa ubat, anak-anak sembuh cepat

Tengah syok-syok update blog, tetiba teringat kat sorang customer Kakak ni. Haritu dia Whatsapp Kakak sebab anak-anak dia kena chicken pox. Tak keruan jadinya. Nak buat apapun tak dapat sebab anak-anak merengek minta dibelai. 

Kakak faham tu kenapa anak-anak asyik merengek. Badan rasa tak selesa sebab gatal-gatal. Nak makan pun tak berselera sebab demam. Tekak rasa nak makan macam-macam tapiiii last-last takmo makan jugak. 

Jadi, Kakak suggest ke dia bagi anak-anaknya makan Chewable Vitamin C sehari sekali untuk kurangkan rasa gatal-gatal tu. Herbal Blend Cream pulak sapukan nipis-nipis kat affected area. Kakak bagi dia cuba Basic-H untuk titiskan 1-2 titik dalam air mandian. 

Lepas 2 minggu consume tu semua, customer Kakak bagitawu anak-anaknya beransur pulih. Parut chicken pox pun makin hilang. Alhamdulillah.  Kakak lega dan boleh senyum dari pagi sampai ke tengahari sebab dapat bantu dia rasa senang hati. 


Mak-mak jangan risau jika anak-anak kena chicken pox sebab produk-produk Shaklee ni dijamin SELAMAT dan BERKESAN untuk anak-anak kita. 

Meh PM Kakak untuk bagi anak-anak pulih dengan cepat tanpa ubat. 

Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


1 comments:

Nieyl

nieyl dtg membalas kunjungan dan komen..:)
Shaklee memang terbaik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in