Wednesday, April 19, 2017

Tips mengurangkan eye bag

Tak taw nak habaq lagu mana. Kakak tengok lebam bawah mata ni, kadang terfikir, "Ehhhh Ini eyebag ke lebam kena penumbuk? Hitam naw udah macam mata panda." Haha.

Tu lahhh jadi mak-mak ni. Dulu sebelum beranak Kakak dah aim nak menyusukan anak sampai umur 2 tahun. Punya gigih, Kakak terlajak menyusukan depa sampai umur 3 tahun. 

Bayangkanlah berjaga setiap malam. Nak menyusu, nak pam. Setiap 2-3 jam sekali. Korang rasa Kakak dapat dark circle dan eyebag berkilo-kilo tu sebab ape? Sayangkan anak punya pasal. Kakak takmau depa minum susu formula selagi tak capai umur 2 tahun. 

Tapiii Kakak tak givap. Demi anak-anak dan usia Kakak, Kakak akan berusaha untuk hilangkan dark circle bermastautin di bawah mata. Kakak juga akan halang eyebag ni dari terus menambah berat badannya kat mata Kakak. 

So.
Kakak sekarang minum #Shaklee #CollagenPowder. Minum pagi satu sachet sebelum breakfast, lepas 2 minggu, anak-anak tegur kulit Kakak halus macam baby. Kakak perasan mata panda yang legam dulu, sekarang dah makin pudar. Weehuuuu. Apa tidaknya, Collagen Powder terbukti berkesan dalam 2 minggu hokkey! It's proven! 


Dan baru-baru ni masa ambik anak kat sekolah, ada kawan-kawan anak Kakak tegur, "Irfan, itu Kakak kau ke?" Wahhhhh. Berbunga-bunga hati Kakak rasa nak menari kat dalam istana kaca fefeeling Cinderella. 

Chuols mak-mak kalau nak torai Shaklee Collagen Powder boleh whatsapp Kakak 012.2541296 yang suwitt ni. Kakak bagi tips exclusive nak buang eyebag dan dark circle tu. Lepas tu boleh join Kakak menari sesama fefeeling Cinderella. 


Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile: 012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in