Tuesday, January 3, 2017

Kebahagiaan yang tiada galang-gantinya

Assalamualaikum dan Selamat Tahun Baru semua followers/readers blog UmmiIrfan.Com! Wahh.. lamanya kakak bercuti menghapdet blog ye.. hehe.. kakak amik cuti tahunlah adik manis. Boleh ke gitu? 


Apa kabar you all semua.. Harapnya semua sihat di samping insan-insan tersayang. Eh, cakap pasal insan-insan tersayang ni, kakak teringat satu perkara. Mak ayah kita ni ada seorang sahaja kan. Macam kakak abah dah takde, ada mak je. Rasa nak bagi macam-macam sementara mak masih ada ni. Nak bawak berjalan sana-sini, merata dunia.. tapi itu semua pun belum tentu dapat membalas jasa mak. Mak kakak so far Alhamdulillah takde sakit yang kronik tapi bila ada kawan-kawan kakak dan customers kakak yang mak atau ayah mereka sakit kronik, kakak pun turut rasa sedih. Kakak selalu cadangkan kita beri supplemen kat parents kita sebab kesihatan mereka tiada galang gantinya. 


Untuk parents kita, kakak cadangkan beri supplemen yang mudah diminum supaya parents kita mudah nak telan. Tambahan pula kalau parents kita ada makan ubat-ubat hospital, lagi mudah supplemen jenis cecair ni serap dalam tubuh badan. 


Kalau parents adik minum #vivix ni, adik dah tak perlu risau parents adik dah minum ke belum atau terlupa. Sebab vivix ni hanya perlu minum sehari sekali sahaja setiap hari. In shaa Allah lenguh-lenguh kaki hilang, paras gula dalam darah akan stabil, bacaan darah tinggi akan stabil, batuk-batuk semput akan lega dan parents adik akan lebih rasa bertenaga. 


Sakit yang datang mungkin ambil masa untuk sembuh tetapi tiada yang lebih puas hati apabila melihat senyuman dan kebahagiaan yang terpancar di wajah parents kita. Itulah kesan dari sebotol Vivix. Ada promosi sekarang. Sebotol jimat RM130. 


Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.


 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in