Friday, January 13, 2017

Boleh ke ibu berpantang consume Vivix?

Kak, saya baru lepas bersalin czer dan masih berpantang, boleh ke minum #vivix ni? Teringin ler pulak tengok orang lain semua cantik kebabom berseri dan kurus murus. 


Adik manis.. boleh sangat adik. Apa pulak tak bolehnya. Kakak sendiri amalkan Vivix sejak berpantang sampailah anak kakak menyusu sepenuhnya. 


Sebenarnya tiada masalah ibu berpantang dan menyusu nak ambil Vivix. Seperti yang pernah kakak pernah ceritakan sebelum ini, 4 ramuan utama Vivix ialah Anggur Muskat, Eldeberi Eropah, Polyganum Cuspaditum dan Lobak Ungu. Jadi, kandungan Vivix ni yang bebas bahan kimia dan 100% dari tumbuhan semulajadi sangat sesuai untuk ibu-ibu berpantang terutamanya ibu-ibu yang bersalin secara pembedahan. 


Bila bersalin melalui pembedahan, ibu alami pengalaman berpantang yang payah, sakit dan lambat baik terutama di bahagian perut dan tulang belakang. Ini kakak sendiri alaminya sebab dah 2 kali czer tau.. Lagi satu ibu bersalin ni banyak urat putus tu yang jadi pelupa tu, rahim yang perlu dipulihkan, tenaga yang banyak hilang dan perlu pula tenaga untuk menyusu bayi.


Kelebihan Vivix Shaklee membantu ibu berpantang kerana ia :

- memulihkan sel-sel yang rosak.

- mengembalikan tenaga pada sel

- pelihara sel yang masih sihat.


Most customers kakak, ibu berpantang (especially secara czer) yang ambil Vivix, muka tak pucat, badan bertenaga dan ianya tidak mengganggu penyusuan langsung! Dan bonus berat badan boleh turun dengan cepat tau. Bukan overclaim, tapi, inilah kenyataannya.. 


Ini kakak share juga testimoni daripada ibu-ibu lain yang consume Vivix semasa berpantang:








Sekarang kakak sedang hamil anak ketiga. In Shaa Allah Vivix juga menjadi peneman untuk waktu berpantang. Pengalaman berpantang yang dulunya menyakitkan, memeritkan dan memenatkan kini berubah menjadi satu detik yang tidak sabar dinantikan kerana ia adalah satu pengalaman yang sangat mengujakan. 


Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.

1 comments:

Kakzakie Purvit

Testimoni yg mengagumkan.
Itu yg tak sabar nak berpantang ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in