Friday, December 2, 2016

Bila Abam Irfan jadi lelaki

Bila tiba cuti sekolah, mulalah teringat kisah Abam Irfan bersunat 2 tahun lepas. Masa tu Abam Irfan umur 6 tahun. Menjerit dan menangis macam Spiderman stress putus cinta. Makan nak bersuap, tidur nak ditepuk, nak ape order saje macam kat hotel 5 bintang gayanya..



Memang takleh jadi gini. Ummi dok pikir camane nak bagi luka dia baik cepat. Cepat baik luka, cepat hilang mengada-ngada dia tu. hehe. Nak bagi makan ubat ke supplemen ke memang takde harapanlah dia nak telan cenggitu. Jadi, tanpa dia tahu, Ummi letakkan Omega Guard dalam makanan dia dan Ummi campurkan Chewable Vitamin C dalam jus minumannya . Lepas seminggu elok je baik luka dan dah boleh pakai seluar. Bila dah baik luka segala mulalah keluar aksi Boboiboy Angin. Ummi pun angin satu badan. 😂😂 Tapi yang penting, Abam Irfan sihat, sembuh cepat dan kembali aktif seperti biasa. 


Ibu mana tak sayangkan anak. Kalau boleh nak anak sembuh cepat. Bila menanggung sakit lama, boleh terganggu emosi anak. Jadi kita invest sikit untuk anak-anak. Anak happy kita pun happy. 😃


Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya



0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in