Thursday, November 17, 2016

Anak bebas HFMD dalam masa 3 hari!

Yeehaaa... tak sobe sobe nak share cerita seorang pelanggan setia saya ni. Kemain happy ibu anak sorang ni bila anaknya yang berusia setahun lebih sembuh dari HFMD dalam masa 3 hari selepas bagi anaknya Nutriferon. Yezzaa... mati kau virus..! zasss! Saya yang baca Whatsapp dia semalam blink-blink mata ni haaa.. 


Bertambah love love kat mata ni bila dia bagitau dia add-on Omega Guard dan Chew Vit C untuk make sure kulit anak dia kembali cantik. 😍😍😍

Ibu mane tak sayang anak oiii.. tambah pulak bila anak sakit, hati ibu ni lagi risau ibarat gunung berapi nak meletup. Alhamdulillah kini anaknya dah kembali sihat. Dah boleh beraksi semula seperti Boboiboy Petir..

Hoyeahh.. sekarang dah tahu kan kenapa ai dan most lovely customers ai suka bebenor dengan Nutriferon ni senjak dari dulu.. 😃

Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya

0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in