Thursday, November 17, 2016

Anak bebas HFMD dalam masa 3 hari!

Yeehaaa... tak sobe sobe nak share cerita seorang pelanggan setia saya ni. Kemain happy ibu anak sorang ni bila anaknya yang berusia setahun lebih sembuh dari HFMD dalam masa 3 hari selepas bagi anaknya Nutriferon. Yezzaa... mati kau virus..! zasss! Saya yang baca Whatsapp dia semalam blink-blink mata ni haaa.. 


Bertambah love love kat mata ni bila dia bagitau dia add-on Omega Guard dan Chew Vit C untuk make sure kulit anak dia kembali cantik. 😍😍😍

Ibu mane tak sayang anak oiii.. tambah pulak bila anak sakit, hati ibu ni lagi risau ibarat gunung berapi nak meletup. Alhamdulillah kini anaknya dah kembali sihat. Dah boleh beraksi semula seperti Boboiboy Petir..

Hoyeahh.. sekarang dah tahu kan kenapa ai dan most lovely customers ai suka bebenor dengan Nutriferon ni senjak dari dulu.. 😃

Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya

Thursday, November 3, 2016

Promosi menarik sepanjang November 2016


Promosi Bulan November!
Nutriferon >> adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi. Bagus untuk mereka yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti selsema berpanjangan, demam tak kebah-kebah, allergy, cancer, asma.

Alfalfa >> Alfalfa bukan vitamin mahupun mineral tetapi sebenarnya ialah salah satu sumber terkaya di dunia bagi beberapa jenis vitamin dan mineral. Perkataan "alfalfa" berasal daripada perkataan Arab yang membawa maksud "raja segala tumbuhan" dan alfalfa sememangnya raja segala tumbuh-tumbuhan. Sangat mujarab untuk penyakit seperti artrithis (sakit sendi tulang), alergi, dan asthma.

Himpunan testimoni Nutriferon dan  Alfalfa untuk bacaan anda semua. 

PM saya atau Whatsapp 012.2541296 untuk mendapatkannya pada harga promosi. 😃

Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in