Monday, October 10, 2016

Tips menjadikan kulit wajah segar dan sihat


Assalamualaikum dan Selamat Pagi sahabat semua.. Saya doakan anda sihat sejahtera dan dipermudahkan semua urusan hari ini. 

Harini nak kongsi sikit tips camane nak dapatkan kulit wajah yang segar dan sihat. Jika anda lihat kulit wajah kita kusam, berminyak dan tidak bermaya itulah tanda kulit wajah kita tidak sihat. Kurang nutrisi. 

Kajian klinikal Malaysia membuktikan rawatan menggunakan Vitamin C 87% boleh menyelamatkan kulit anda dan kelihatan lebih sihat dan bermaya dalam masa 12 jam. Kenapa Vitamin C? Kerana Vitamin C adalah vitamin paling asas untuk menjadikan kulit wajah sihat dan segar. 

Anda sering miliki produk hiddrokiunon (kimia tinggi)?.
Bahaya hiddrokiunon telah diwar-warkan oleh doktor-doktor pakar kulit kerana kesan jangka panjang membuatkan kulit cepat kedut 10 tahun awal dan boleh mengakibatkan emosi terganggu. 😱😱
500mg setiap biji melalui proses semulajadi ini dapat membantu menyediakan apa yang diperlukan oleh tubuh.
tiada mempunyai perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. (serius vitamin C Shaklee adalah asli... takde campuran dengan mana-mana bahan lain..)
+ mengandungi bioflavonoid untuk meningkatkan penyerapan Vitamin C secara unggul dalam tubuh badan.
Mahukah anda memilikinya sekarang bagi tujuan untuk merawat atau memastikan kulit muka anda segar dan berseri?


Saya mengamalkan Vitamin C Shaklee. Kenapa Vitamin C Shaklee dan bukannya jenama lain? Ini kerana Vitamin C Shaklee mempunyai 4 keistimewaan yang tidak terdapat dalam mana-mana vitamin lain. 4 keistimewaan itu ialah:  
+ formula pertama yang dapat melepaskan Vitamin C secara berperingkat didalam tubuh badan dan dapat membantu menyalurkan vitamin C berterusan.

Segera hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. 😃


Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

aryan azra

MEMANG TAK SUKA KALAU TENGOK KULIT MUKA AKAK NI KUSAM..

Kakzakie Purvit

Betullah... tapi rasa kakak bukan perempuan aje nak kulit wajah mulus, lelaki juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in