Monday, October 24, 2016

Testimoni Ibu Menyusu Kurus dalam masa 2 minggu

Bila cakap nak kurus ni semua ibu-ibu akan teruja kan! hehe.. tapi tahukah ibu-ibu semua, kita boleh kuruskan badan dengan mengambil minyak ikan (Omega-3) secara konsisten. Ini kerana asid lemak Omega-3 membantu merangsang enzim yang berperanan untuk menyingkirkan lemak supaya lemak tadi dimanfaatkan untuk tenaga. 


Menariknya! Ini saya kongsikan satu testimoni bagaimana seorang ibu menyusu berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 2kg dalam masa 2 minggu dengan mengamalkan Set Penyusuan Shaklee yang mana Omega Guard ada terdapat di dalam set ini. 


2 minggu 2 kg, kalau 6 minggu? Wow! 12kg boleh turun! Bestnyaaaa... 

Tapi kenapa Omega Guard? 
Ini kerana Omega Guard ialah Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi. OmegaGuard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen.

OmegaGuard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.

Gred Farmaseutikal yang Tulen 
OmegaGuard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

Itu dia kebaikan dan keistimewaan Shaklee Omega Guard yang mesti anda miliki. Asid lemak Omega-3 ini tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita dengan sendirinya, jadi kita perlu mengambilnya secara oral. Sesuai untuk seisi keluarga. 

Promosi Omega Guard tinggal lagi 7 hari sahaja, boleh hubungi saya di talian 012.2541296 untuk mendapatkannya pada harga promosi! 😃


Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in