Friday, September 2, 2016

Promosi Hebat sepanjang September 2016

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua sahabat dan followers blog UmmiIrfan.Com.. apa kabar anda semua hari ini? Didoakan anda semua sihat-sihat belaka hendaknya. ☺️

Alhamdulillah hari Jumaat pertama dalam bulan September. Selalunya bila tiba hari Jumaat mulalah dah plan macam-macam untuk weekend ni kan.. hehe.. nak ke kenduri kahwinlah, nak piknik lah, nak shopping lah, nak swimming lah.. apapun aktiviti anda, pastikan anda manfaatkannya bersama keluarga dan untuk keluarga. ☺️

Cakap pasal shopping ni, di Shaklee pun ada OFFER tau.. jeng jeng jeng.. mesti nak tahu kan.. OFFER bulan September ni sangatlah menarik uols.. Promosi ESP dan Vitamin C! Haa.. terkujat kita memula dengar promosi ni.. tak senang duduk kita.. jadi takyah shopping jejauh, meh shopping online je.. dengan kita.. hehe.. semuanya di hujung jari, dan PASTI barang sampai di depan rumah anda. Jimat masa dan tenaga. 😝😆





Anda boleh hubungi saya di talian 012-2541296 untuk membuat pesanan anda. Pastinya setiap pembelian akan disertakan dengan jadual dan cara makan vitamin yang betul, tips-tips eksklusif dan konsultasi percuma berterusan. 

Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in