Monday, August 15, 2016

Peluang Niaga bersama Shaklee

Saya nak buka PELUANG NIAGA Shaklee kepada anda yang mahukan SIDE INCOME sebanyak RM2000 sebulan. Dan saya akan menjadi MENTOR anda secara PERCUMA! 😄😄👍👍

6 kelebihan yang akan anda dapat daripada saya ialah:  
1. TUNJUK AJAR dan BIMBINGAN bagaimana mahu memulakan bisnes Shaklee sehingga anda stabil dengan income 4 angka.
2. PERSONAL BIZ COACHING (1-1) as per scheduled. Di sini anda akan didedahkan dengan online dan offline marketing, tips untuk berjaya dan pengetahuan tentang produk. 
3. Saya akan MONITOR dan PANTAU anda secara rapat untuk memastikan performance anda dalam bisnes ini. 
4. Saya akan mempromosikan anda melalui blog, page, dan fb. 
5. Kelas secara online dan offline. Dibenarkan membawa anak-anak. 
6. Dapat JOIN FB SECRET GROUP dan Telegram Group bisnes saya secara EXCLUSIVE yang mana group ini HANYA untuk mereka dibawah organisasi saya SAHAJA. 



Jika anda berminat nak berbisnes Shaklee, rebutlah peluang ini dan usah ragu-ragu kerana saya akan menjadi MENTOR anda.  Berdasarkan pengalaman yang saya ada, In Shaa ALLAH, segala ilmu dan tips akan dikongsikan bersama anda untuk membantu anda memulakan bisnes sehingga anda terus maju dan berkembang dalam bisnes ini. 💪☺️☺️

Lagi pula sekarang ni nak cari MENTOR yang serasi dengan kita bukannya mudah. Jika ada dikenakan bayaran pulak. Tapiiiiii.. jika anda mahu membuat bisnes Shaklee saya akan jadi MENTOR anda secara PERCUMA! 👏👏😄😄


Apa yang Shaklee TAWARKAN?
1. Cash : Bonus Shaklee ni LIMITLESS.. Ada 7 bonus yang anda akan perolehi iaitu:
1. Personal Bonus, 
2. Nett Personal Bonus, 
3. Coordinator Insentif (bila naik rank Coordinator kita akan dapat Coordinator insentif sebanyak 1.5% dari keseluruhan grup sales), 
4. Leadership Bonus (bila anda lahirkan business leader, ni kalo ada 20 business leader, semua leadership bonus anda akan dapat, tapi ada percentage based on berapa level)   
5. Untung daripada Promosi (setiap bulan ada Promosi Produk.. haa.. yang ni boleh jimat beratus-ratus ringgit tau.. yang macam contoh Buy 6 FREE 1 tu..)
6. Untung jualan

2. Car Bonus : Shaklee memberikan Car Bonus dalam bentuk cashh yea setiap bulan kepada business leader yang layak. AlhamduLILLAH, tahun lepas dua orang business leader saya berjaya dapatkan Car Bonus, dan tahun ini In Shaa ALLAH semua susur galur yang serius berbisnes akan saya bantu untuk dapatkan Car Bonus ni. Bukan mudah nak dapatkan Car Bonus ni sebab ada syarat-syaratnya.. tapi, bila niat kita ingin membantu, in shaa ALLAH, semuanya mudah. Anyway, Shaklee bayar dalam bentuk cashh supaya senang kita nak beli kereta apapun.. hatta nak beli kedai kereta pun boleh... hihi..

3.Convention : Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, ni kira rank paling minimum sebagai business leader dalam Shaklee, anda akan memperoleh mata ganjaran dalam Convention program yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat. VVIP trip ok yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee tak kiralah local trip ke, overseas ke, Umrah pun hado untuk kita yang beragama Islam ni. Tahun ni akan ke Jepun.. bestnyaa.. 


Hubungi saya di talian 012.2541296 untuk saya menjadi mentor Shaklee anda! (^_^)

Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 




0 comments:

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in