Wednesday, August 17, 2016

Masalah migrain tiada lagi selepas amalkan vitamin asas dan kalsium!

5 tahun lepas, tahun 2011, saya alami masalah migrain yang sangat teruk. Bila migrain datang menyerang, Nak bangun tak boleh, nak berdiri rasa berpusing, nak mengadap laptop mata pun kabur, berpinor mata .. badan rasa lemah, paling teruk saya pernah muntah-muntah.. sudahnya seharian kena baring dan tidur.. apa kerja pun tak dapati buat.. 

Pernah juga makan ubat tahan sakit tapi, bayangkanlah saya dah alami migrain ni sejak dari zaman sekolah lagi.. dah tak sanggup nak ambil ubat tahan sakit setiap kali migrain menyerang.. Saya nak cuba cara lain pulak, takmau asyik telan pain killer saje.. 




Sehinggalah saya ambil vitamin asas dan kalsium... pada awalan tu masih ada lagi rasa-rasa sakit migrain tapi selepas sebulan saya perasan makin lama makin kurang sakit dan makin lama migrain jarang menyerang.. sampai sekarang saya dah tak alami serangan migrain dah! 

Alhamdulillah.. syukur sangat.. 

Sebab itu saya nak wanita ke lelaki ke yang ada masalah macam saya ni cuba benda alah ni.. vitamin asas dengan kalsium... sambil tu gi check doctor jugak tau..

Inilah set vitamin yang saya amalkan sepanjang 5 tahun sehingga kini tiada lagi masalah migrain. Ostematrix dan B-Complex. Kedua-duanya membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain dan mengelakkan serangan migrain berlaku. 


Kalau migrain datang menyerang memang satu kerja apa pun tak dapat dibuat.. betul?

Benda baik saya share supaya anda semua pun sihat dan dapat kebaikannya.

 Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


1 comments:

wahida

bagus produk ni utk org migrain...
saya pernah ada kwn yg hidap migrain yg teruk, tahap nak hantuk kat dinding dia cakap kalau migrain tu datang attack...huhu..

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in