Friday, August 5, 2016

Homeschooling >> Painting with Yusuf

Dah lama tak update entry pasal anak-anak. Saje pepagi ni nak sharing dengan you all yang saya sekarang ni sedang dalam proses homeschooling Yusuf. Mencabar jugek sebenarnya nak meng"homeschooling"kan budak techik sorang ni.. 😅😅 apa tidaknya, kita ajar buat benda lain alih-alih painting jugak yang dia suka buat. Rupa-rupanya dia suka painting! Kalau painting setiap hari pun takpe katanyaaa... 😂😂😂 Mau berkoyan-koyak kertas lukisan nak kena beli wehh.. 😄😄 


Giniler rupanya.. habis tapak tangan, kertas, tubuh badan pun di"painting"nya. "Painting is my Passion" katanyaaa 😄😄

Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

6 comments:

Siti Yang Menaip

bestnyaaaa bukak session mcm ni.. kdg rasa nak buat dengan anak2 buah tp hehe iols x brapa tabah bersabar hehehe..

adianiez AIDA

ha ha ha :)
aida baru start homeschool ijat dgn reading.
tak brani lagi nak painting :) ha ha.
takut nanti muka kita yg di paint nyer!

Miss Mirror a.k.a Sam

Oh Yusof suka lukisan abstract. Anak2 saya pulak suka lukis katon.. sampai dah ank dara ni pun tak bleh berenti dah minat dorang.. mama biarkan je.

lia ummiirfan

ye betul tu siti.. mengajar anak-anak kecil perlukan kesabaran yang tinggi.. kalo tak kita pulak yang nanti menangis 😂😂😂

lia ummiirfan

😂😂😂 painting is fun! Aida you shud try it dengan ijat tau.. painting ni macam sesi lepas tension gitu.. 😁😁

lia ummiirfan

ha'ah Yusuf suka lukis2 gitu.. betul tu, minat anak2 ni jangan disekat.. lebih baik lagi kita kembangkan idea derang 😄😄

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in