Thursday, June 23, 2016

Testimoni Mealshakes ~ Anak suka, ibu tak risau lagi

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua .. lama betul tak update blog. 😅

Oh yes..Tak sobe sobe nak share testimoni Mealshakes daripada My Lovely Customers....

Panas ni panassss... 🔥🔥🔥

inilah ibu-ibu yang BIJAK dan sangat menitikberatkan kesihatan anak-anak mereka. 😘😘😘💚💚💚

Alhamdulillah, anak-anak mereka suka dengan rasa French Vanilla Mealshakes yang sedap macam aiskrim tu! 😋😋😋  

Dan anak-anak yang dulu susah nak makan kini sudah ada selera makan..! 👏👏👏😋😋😋


Sekilas fakta tentang Mealshakes:
Mealshakes mengandungi protein, fiber(serat) dan zat gizi tambahan yang lengkap…


Satu hidangan Mealshakes memberikan 1/2 keperluan vitamin dan mineral yang penting untuk anda termasuklah 30% protin, 19 vitamin dan garam mineral utama dan 3gram serat. 

Mealshakes ini sesuai untuk semua peringkat umur..bukan sahaja untuk kanak-kanak, untuk orang bujang, berkahwin, ibu hamil, ibu menyusu, student atau warga emas..

Ibu mana yang tak sayang anak kan.. 💚💚💚 jadilah seperti mereka yang telah membuat pilihan yang BIJAK demi kesihatan anak-anak mereka.. 😍😍

Alhamdulillah.


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

2 comments:

Kakzakie Purvit

Yg dah nampak perubahan baru tahu ye Lia.
Kalau tahu mesti dari dulu dia dah consume:)

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in