Monday, May 23, 2016

SHAKLEE SKIN CARE SET REVIEW - KULIT WAJAH BEBAS MINYAK, JERAWAT SEGANNAK KELUAR

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. Harini saya nak buat review tentang Shaklee Skin Care Set yang saya pakai sekarang ini. Kiranya ini adalah testimoni saya sendiri. Tak sobe-sobe nak share dengan anda semua sebab hasilnya sangat menakjubkan. 😄

Kulit wajah saya jenis berminyak, sensitif dan kadangkala ada timbul jerawat sikit sana-sini. Bila kulit berminyak ni perlu berkira-kira dengan pemilihan skin care set terutamanya kulit wajah seperti saya ni sangat sensitif dengan bahan-bahan yang digunakan dalam produk. Tapi dengan Shaklee saya tidak ragu-ragu kerana saya yakin kesemua rangkaian produknya sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam. ☺️☺️

Jadi saya gunakan Nutriwhite Cleanser, Softener, Enfuselle Balancing Moisturizer dan Nutriwhite Overnight Cream. Selepas 3 bulan gunapakai set ini, seriously kulit wajah kurang berminyak, jerawat pun malu nak keluar tau! Dan paling best liang-liang pori semakin mengecil, kulit wajah jadi smooth and silky. Mari saya bongkarkan rahsianya.

🌹Nutriwhite Cleanser >> membersih hingga ke dalam untuk menghapuskan toksik dan melembapkan. Sekali cuci memang bersih habis muka.
🌹Nutriwhite Softener >> Mengembalikan keseimbangan pH semulajadi kulit. Pori-pori mengecil tau.
🌹Enfuselle Balancing Moisturizer >> Mengimbangkan lembapan kulit agar segar dan berseri tanpa kilauan. Ini memang best. Kulit tak berminyak lagi pakai ni.
🌹Overnight Cream >> Yang ini PALING WIN! Saya suka sangat Overnight Cream ni. Bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui kulit. Bangun pagi kulit rasa smooth, silky and supple. Bonus lingkaran hitam bawah mata juga semakin pudar! Eh yang ini pun bantu kurangkan jeragat dan cela ok. WIN sangat kan! ☺️😍


Inilah skin care set kesayangan saya. Satu set ini Harga Retail RM570, tapi kalau anda nak "harga istimewa" boleh hubungi saya ok! ☺️ Set ini tahan lama tau, saya baru pakai 3-4 bulan tapi tengoklah Enfuselle Moisturizer tu baru banyak tu je luaknya. ☺️ Yang lain-lain boleh tahan 6-8 bulan. Berbaloi sangat dengan harganya. 

Jika anda mempunyai jenis kulit wajah seperti saya, saya cadangkan ambil satu set terus sebab anda boleh konsisten pakai dan akan berpuas hati dengan hasilnya. Jika anda jenis kulit lain dan ada jerawat banyak saya juga akan cadangkan rangkaian Skin Care Set yang sesuai untuk anda. Jadi boleh PM saya atau Whatsapp saya di talian 012.2541296 untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. Pasti nampak berseri masa Hari Raya nanti. ☺️

(ps: Gambar takde edit camera 360 ok.. ☺️)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in