Monday, May 30, 2016

Persediaan menjelang Ramadhan

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. masih mode bercuti lagikah? ☺️ Apapun yang aktiviti anda hari ini jangan abaikan keselamatan diri sendiri dan keluarga ye.. terutamanya anak-anak kecil kita, pastikan kita pantau pergerakan mereka agar tidak berlaku sesuatu yang tidak diingini. 

Alhamdulillah, 8 hari lagi kita akan memasuki bulan Ramadhan.. In Shaa Allah.. Saya pasti ibu-ibu semua telah membuat persediaan untuk berpuasa nanti. Saya juga tidak ketinggalan membuat persediaan untuk keluarga saya menjelang Ramadhan ini. Seperti tahun-tahun yang lalu, kami sekeluarga tidak tinggal Set Ramadhan kegemaran kami sepanjang berpuasa. 

RAMADHAN SET sangat sesuai untuk semua peringkat umur dan boleh diminum seisi keluarga tau. Dari kanak-kanak berumur 1 tahun hinggalah warga emas.  Kebanyakan dari kita memang bercadang nak ambil vitamin sepanjang berpuasa ni kan sebab nak tambah tenaga. Ya lah..puasa-puasa jugak tapi WORKLOAD is still the same.  MASALAHNYA kita tak suka nak ambil vitamin sebab kebanyakan dalam bentuk PILLS, so LECEH sikit. Dan selalunya kalau  ambil pills kita kena monitor water intake level.

Jadi, PILIHAN TERBAIK adalah RAMADHAN SET =)


Secara ringkas, set ini dapat membantu anda:
~ kekal cergas bertenaga sepanjang hari
~ fokus dalam ibadah dan membantu anda mendapatkan ibadah yang berkualiti
~ menjalani rutin dan aktiviti harian seperti biasa

Jom cuba Set Ramadhan ini yang mengandungi Mealshakes (multivitamin, multimineral, fiber dan protin), ESP (soya protin) dan Performance Drink (Pure Hydration Drink berperisa oren).. InshaALLAH dapat membantu anda kekal cergas bertenaga walaupun berpuasa.. ☺️☺️

Alhamdulillah. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in