Thursday, May 26, 2016

Detoks dengan Set Detoks Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua pembaca blog saya. Lately ini dah jadi trending detoks tubuh badan. Ada yang detoks dengan minuman yang dicampur dengan pelbagai jenis buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan seperti lemon, strawberi, daun pudina, dan sebagainya. Apapun cara kita detoks, ianya sudah tentu memberi manfaat dan kebaikan untuk tubuh badan kita. 

Apa itu detoks?
Detoks adalah satu proses untuk menyingkirkan toksin, lemak yang melekat dan segala sisa2 yang tidak perlu dalam badan kita. Jika tidak dibuang, bahan bahan ini boleh menyebabkan organ badan kita tidak berfungsi secara efisyen, khasiat makanan tidak dapat diserap secara maksimum malah boleh mengundang pelbagai penyakit merbahaya yang wujud sekarang atas sebab faktor pemakanan kita yang kurang sihat. 

Baru-baru ini Shaklee telah memperkenalkan Set Detoks kepada orang ramai. Kami sebagai pengedar sah sangat teruja dengan apa yang terkandung di dalam set ini. 


Dalam set ini mengandungi Vivix, Alfalfa Complex, DTX Complex, Peppermint Ginger Plus dan Herblax. 

Saya amat tertarik dengan Vivix yang merupakan salah satu item penting untuk detoks. 

Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan anti oksidan yang dihasilkan daripada ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. Ia merupakan suplemen anti penuaan tahap selluar yang terbaik di dunia.

Detoks Program dengan Vivix Shaklee adalah program untuk menyahtoksin yang dilakukan selama 14 hari berturut turut untuk tujuan “pembersihan” organ, darah dan sel sel badan. Ia bukan sahaja semata mata untuk membuang toksin, malah Vivix Shaklee membantu memperbaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria (pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan mengganggu keutuhan sel sedia ada. 

Bagus ke Vivix Shaklee? Sangat baik kerana hasil kajian banyak membuahkan hasil yang memberangsangkan.. Bila tubuh badan sudah detoks hasilnya akan terpancar di wajah kita. Kesihatan juga semakin baik. Anda boleh baca testimoni di sini. 

Oh ye, harga retail satu Set Detoks ini ialah RM874.50 dan boleh consume up to 2-3 bulan. Setiap pembelian saya akan berikan jadual pemakanan set ini dan bersama tips exclusive untuk anda detoks dengan berkesan. Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan harga diskaun. ☺️

Alhamdulillah.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in