Wednesday, April 20, 2016

Testimoni Omega Guard dan Nutriferon >> Anak kembali sihat dan tidakberhingus lagi

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. Semoga pagi ini anda semua sihat sejahtera dan dapat menjalankan tugasan seperti sediakala hendaknya.. 

Kerap kita dengar anak-anak yang dihantar ke taska atau baru masuk sekolah mengalami masalah batuk dan selsema berpanjangan. Adakala berlarutan sehingga 2-3 minggu. Tambahan pula jika di sekolah abang dah mula batuk dan selsema, balik ke rumah adik-adik pula berjangkit. Pasti mengambil masa berbulan-bulan untuk pulih. 

Jadi sebagai seorang ibu apa pilihan yang kita ada? Takkan setiap hari nak berikan ubat dan antibiotik? Bertukar ganti antibiotik selang 2 minggu sekali? Inilah yang terjadi kepada Puan Ayza. Puan Ayza sangat dilema sama ada mahu meneruskan beri ubat kepada anak-anaknya ataupun mengambil supplemen. Namun Puan Ayza adalah seorang ibu yang bijak kerana beliau memilih untuk memberikan supplemen kepada dirinya sendiri (kerana beliau seorang ibu menyusu) dan juga kepada anak sulungnya. Beliau mengambil Omega Guard, Vitamin C dan Nutriferon untuk membantu batuk dan selsema anak-anaknya. Jom kita baca testimoni beliau.. 


Alhamdulillah, anak-anaknya kini kembali sihat selepas seminggu consume kesemua vitamin yang disebutkan di atas tadi. Beliau sendiri consume kesemuanya kerana masih menyusukan anak keduanya. 


Nutriferon dan Vitamin C yang sangat "powerful" untuk menangani masalah selsema, batuk dan demam di kalangan dewasa mahupun kanak-kanak.


Omega Guard membantu mencairkan kahak dan meredakan iritasi. 

Para ibu sekalian, jika anak-anak anda mengalami masalah seperti anak-anak Puan Ayza, cepat-cepat berikan vitamin-vitamin di atas. In shaa Allah, anak-anak akan kembali sihat seperti sediakala. 

Sekian perkongsian saya pagi ini. Jika mahu mendapatkan rangkaian vitamin-vitamin Shaklee boleh terus hubungi saya di talian 012-2541296. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

4 comments:

Kakzakie Purvit

Sebenarnya bukan aje utk kanak-kanak kita yg dewasa juga baik consume sebelum kena..

lia ummiirfan

bagi nutriferon pun boleh especially masa dia selsema teruk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in