Wednesday, April 6, 2016

4 Keistimewaan Omega Guard Shaklee

Banyak jenama vitamin Omega-3 di pasaran sekarang ini namun kita perlulah mengetahui apakah keistimewaan jenama yang kita pilih. Seperti saya dan keluarga memilih Omega Guard Shaklee kerana ianya mempunyai beberapa keistimewaan. 


4 keistimewaan Omega Guard Shaklee adalah :
1. Melindungi Jantung anda
>> Ia embekalkan asid lemak omega -3 berpotensi ultratulen dgn spektrum penuh bergred farmaseutikal

2. Membantu mengurangkan risiko sakit jantung 
>> satu penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

3. Ultratulen dan bergred farmaseutikal
>> Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul yg memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdpt dalam ikan

4. Minyak Ikan terbaik di dunia
>> mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dan lain-lain. EPA menyihatkan jantung dan sendi,DHA penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak.

Menarikkan Omega Guard Shaklee ini? Semestinya yang berkualiti dan terbaik itu pastinya datang dari sumber yang terbaik. Buatlah pilihan anda sekarang atau tukar jenama omega-3 anda untuk kesihatan yang menyeluruh! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

3 comments:

Kamsiah Yusoff

brand shaklee ni bagus..berkesan..akak pernah jugak la beberapa kali oder kat kawan..

Miss Mirror a.k.a Sam

Walaupun tak pernah cuba produk Shaklee tp saya percaya ianya bagus sbb my ex-boss pernah jd dealer di pertengahan thn 90an..(betul la kan.. Ada Shaklee lain ke?. Maksudnya produk ni dah lama bertahan).

eita

dulu masa eksiden guna jugak produk shaklee...memang bagus..luka cepat sangat sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in