Wednesday, March 9, 2016

Testimoni pengguna Nutriwhite

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua.. panas kat luar.. saya pun rasa panas walaupun duduk dalam rumah.. hihi.. mana tak panas sebab tadi dapat called daripada My Lovely Customer Puan Mona yang suka dengan Nutriwhite Overnight Renewal Cream! Ini sharing daripadanya melalui telefon:

"Saya baru pakai 3 hari, guna sikit saje tapi boleh sapu seluruh muka. Garis-garis halus di bahagian mata nampak kurang dan 'eye bag' pun nampak tak teruk. Kulit moist dan licin.. bestlah.."

Haa.. itu Puan Mona baru guna 3 hari Nutriwhite Overnight Cream. cuba bayangkan kalau dia dah guna 30 hari.. saya sendiri pun tak sabar nak tahu apa lagi yang dia rasai.. mesti besttt.. 


Saya juga menggunakan rangkaian penjagaan muka Nutriwhite. Cleanser, Toner dan Cream sangat bestt.. boleh baca pengalaman pertama saya menggunakan Nutriwhite di sini. Saya pasti mereka yang menggunakan Nutriwhite akan merasai dan mengakui perbezaan yang sangat ketara berbanding rangkaian penjagaan muka jenama lain. 

Saya dan pelanggan-pelanggan saya tak tukar dah kepada jenama lain selepas kenal dan jatuh cinta dengan Nutriwhite! :))

Jika anda juga mahu mencuba rangkaian penjagaan muka Nutriwhite, boleh hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

1 comments:

Suria Lekatlekit

kalau produk ni senang di dapati di pasaran atau farmasi macam guardian ke hapa memang rasanya dah try. tapi tu la produk ni kena beli melalui agen shaklee.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in