Friday, March 18, 2016

Peluang Bisnes bersama UmmiIrfan.Com

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua... apa khabar anda semua hari ini.. semoga semuanya sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi Allah dalam apa jua urusan. Alhamdulillah, hari ini hari Jumaat.. Ada yang seronok hari Jumaat tiba, especially mereka yang bekerja kerana esok dan lusa adalah hari cuti hujung minggu.. ramai yang looking forward ekk.. hihi... 

Anyway, semalam dapat satu info di mana kejadian ragut dan rompak menggunakan senjata tajam seperti parang dan pisau menjadi semakin berleluasa sekarang ini. Takut mendengarnya... Inilah realitinya apabila manusia berada dalam keadaan terdesak dan memerlukan duit untuk meneruskan hidup. Tapi kenapa harus melakukan jenayah sedangkan banyak pilihan lain yang lebih menjamin kehidupan? Kenapa tidak mencari rezeki dengan jalan yang halal? Sekalipun anda diberhentikan kerja, tiada sumber pendapatan yang tetap, anda masih banyak pilihan lain yang lebih menjamin kesejahteraan hidup. Hatta menjual pisang goreng atau nasi lemak di depan rumah masih lagi suci daripada mencari rezeki dengan melakukan jenayah. Silap haribulan nyawa sendiri juga melayang.. 

Jadi, kami di sini ingin membuka peluang bisnes kepada anda semua. Kami sudah 5 tahun dalam bisnes ini dan kami sangat suka mahu membantu anda diluar sana dan anda yang membaca entri ini untuk sama-sama mencari pendapatan tambahan untuk menampung perbelanjaan isi rumah. Sebenarnya, Shaklee bukan sahaja menawarkan rangkaian produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti dan berkesan, namun Shaklee turut menawarkan peluang perniagaan yang menarik untuk anda. 

Pastinya anda mahu tahu, 
> Bagaimana kami dapat menjana pendapatan 4-5angka sebulan hanya dari rumah? 
> Bagaimana kami membuat jualan sebanyak RM10,000 - RM15,000 sebulan hanya dari rumah?
> Bagaimana kami berjaya membantu downlines kami menjana pendapatan 4 angka setiap bulan?

Jika ya, anda patut hubungi saya untuk menyertai PELUANG BISNES ini.

Antara 4 BONUS MENARIK yang ditawarkan ialah:
1. Personal Sales Bonus
2. Leadership Bonus 
3. Nett Personal Bonus 
4. Car Bonus
Ada lagi bonus yang lain, tapi 4 ini adalah yang UTAMA anda pasti dapat jika menyertai peluang bisnes ini bersama kami.  

SIAPA PATUT HUBUNGI kami:
- Suri rumah yang mahu pendapatan tambahan
- Anda yang baru diberhentikan kerja 
- Usahawan-usahawan online

Tidak perlu gusar dan risau jika anda tidak pernah berniaga sebelum ini kerana kami akan tunjukkan anda cara-caranya dan akan memberi tunjuk ajar dari awal sehingga anda mendapat income 4angka yang stabil. HUBUNGI KAMI DI TALIAN 012-2541296 UNTUK MENGETAHUINYA dengan lebih lanjut. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in