Monday, March 28, 2016

Testimoni Ibu Menyusu dengan ESP

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua my lovely followers.. Semoga anda semua sihat-sihat hendaknya.. 

Hari ini saya nak kongsi satu testimoni panasss daripada Puan Siti, one of our loyal customer, seorang ibu menyusu (yang baru melahirkan) yang mengamalkan ESP. 


Apa yang Puan Siti rasai selepas consume ESP 2 bulan? Inilah yang Puan Siti rasai:
> Badan rasa cergas 
> Rasa kenyang
> Susu badan banyak
Puan Siti siap repeat order ESP lagi.. Alhamdulillah.. :))

Selain itu Puan Siti juga ada consume Performance Drink untuk mengelakkan beliau penat dan kehilangan air dalam tubuh badan semasa proses bersalin. 

Ayuh ibu-ibu menyusu, ESP masih lagi promo.. tapi tak lama dah tau.. tinggal lagi 4 hari sahaja lagi. Jadi jangan ketinggalan untuk membuat pesanan anda ok! Harga istimewa sangat! Hubungi saya ye.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, March 21, 2016

Promosi ESP tinggal 10 hari sahaja lagi! Cepat rebut peluang ini dengan "harga istimewa" daripada UmmiIrfan.Com

Jangan lupa PROMOSI Shaklee ESP sepanjang Mac 2016 ini yang tinggal 10 hari sahaja lagi tau! 


Siapa yang perlukan Shaklee ESP ini? 
Ibu hamil, ibu berpantang, ibu menyusu (seperti saya), ibu bekerja, suami, isteri, warga emas, ahli sukan, mereka yang berpuasa, mereka yang ada masalah gastrik, mereka yang ada masalah diabetes, baru sembuh dari pembedahan.. ramailah yang memerlukannya. 

Pendek kata, jika anda nak kesihatan seluruh tubuh badan dan kecantikan dalaman dan luaran ambil saje ESP ni.. mereka yang ada masalah jerawat, tona kulit tidak sekata, wajah kusam etcetc, boleh ambil ESP ini untuk mengembalikan seri wajah.. yang ada masalah berat badan pun boleh ambil ESP ini especially ibu-ibu yang menyusu dan berpantang tu kan, nak turunkan berat badan, molek sangatlah ambil ESP ni sebab ianya tidak akan menjejaskan production susu ibu.

PM saya atau hubungi saya untuk membuat pesanan anda. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



Friday, March 18, 2016

Peluang Bisnes bersama UmmiIrfan.Com

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua... apa khabar anda semua hari ini.. semoga semuanya sihat sejahtera dan sentiasa dilindungi Allah dalam apa jua urusan. Alhamdulillah, hari ini hari Jumaat.. Ada yang seronok hari Jumaat tiba, especially mereka yang bekerja kerana esok dan lusa adalah hari cuti hujung minggu.. ramai yang looking forward ekk.. hihi... 

Anyway, semalam dapat satu info di mana kejadian ragut dan rompak menggunakan senjata tajam seperti parang dan pisau menjadi semakin berleluasa sekarang ini. Takut mendengarnya... Inilah realitinya apabila manusia berada dalam keadaan terdesak dan memerlukan duit untuk meneruskan hidup. Tapi kenapa harus melakukan jenayah sedangkan banyak pilihan lain yang lebih menjamin kehidupan? Kenapa tidak mencari rezeki dengan jalan yang halal? Sekalipun anda diberhentikan kerja, tiada sumber pendapatan yang tetap, anda masih banyak pilihan lain yang lebih menjamin kesejahteraan hidup. Hatta menjual pisang goreng atau nasi lemak di depan rumah masih lagi suci daripada mencari rezeki dengan melakukan jenayah. Silap haribulan nyawa sendiri juga melayang.. 

Jadi, kami di sini ingin membuka peluang bisnes kepada anda semua. Kami sudah 5 tahun dalam bisnes ini dan kami sangat suka mahu membantu anda diluar sana dan anda yang membaca entri ini untuk sama-sama mencari pendapatan tambahan untuk menampung perbelanjaan isi rumah. Sebenarnya, Shaklee bukan sahaja menawarkan rangkaian produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti dan berkesan, namun Shaklee turut menawarkan peluang perniagaan yang menarik untuk anda. 

Pastinya anda mahu tahu, 
> Bagaimana kami dapat menjana pendapatan 4-5angka sebulan hanya dari rumah? 
> Bagaimana kami membuat jualan sebanyak RM10,000 - RM15,000 sebulan hanya dari rumah?
> Bagaimana kami berjaya membantu downlines kami menjana pendapatan 4 angka setiap bulan?

Jika ya, anda patut hubungi saya untuk menyertai PELUANG BISNES ini.

Antara 4 BONUS MENARIK yang ditawarkan ialah:
1. Personal Sales Bonus
2. Leadership Bonus 
3. Nett Personal Bonus 
4. Car Bonus
Ada lagi bonus yang lain, tapi 4 ini adalah yang UTAMA anda pasti dapat jika menyertai peluang bisnes ini bersama kami.  

SIAPA PATUT HUBUNGI kami:
- Suri rumah yang mahu pendapatan tambahan
- Anda yang baru diberhentikan kerja 
- Usahawan-usahawan online

Tidak perlu gusar dan risau jika anda tidak pernah berniaga sebelum ini kerana kami akan tunjukkan anda cara-caranya dan akan memberi tunjuk ajar dari awal sehingga anda mendapat income 4angka yang stabil. 



HUBUNGI KAMI DI TALIAN 012-2541296 UNTUK MENGETAHUINYA dengan lebih lanjut. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tuesday, March 15, 2016

Protin sangat penting untuk ibu-ibu menyusu

Tahukah anda komponen utama dalam susu ibu ialah protin? Oleh itu penting untuk ibu-ibu menyusu mengambil makanan yang kaya dan tinggi kualiti protin. 

ESP bukan sahaja memberikan tenaga yang berpanjangan kepada ibu menyusu, ia juga dapat membantu menghasilkan susu ibu dengan cepat, banyak dan konsisten. Kajian juga membuktikan pengambilan soya atau apa jua makanan berasaskan soya seperti tempe, kacang soya akan membantu menghasilkan susu ibu dengan cepat dan konsisten. Namun ada 3 sebab kenapa saya memilih ESP untuk penyusuan susu ibu. 



Jadi, Ibu-ibu menyusu pastikan anda mendapat sumber protin yang berkualiti tinggi dan mencukupi untuk memastikan penghasilan susu badan yang konsisten.

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Saturday, March 12, 2016

Anda tahu tak bahaya kekurangan protin menyebabkan anemia, kolestrol tinggi dan kerencatan akal?

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua.. Apa kabar hari ini? Cuti sekolah sudah bermula.. apakah agaknya aktiviti untuk anak-anak yang anda sediakan? Memancing? Berjoging? Memanah? Berenang? atau memasak? Apapun aktiviti anda setiap hari, mulakan sarapaj pagi anda dengan sesuatu yang berat. Jika roti canai, nasi lemak, nasi goreng mengandungi banyak kalori, apa kata makan sedikit breakfast dan diikuti dengan pengambilan segelas ESP. ESP ialah sumber PROTIN yang berkualiti tinggi. Keunikannya dengan RENDAH INDEKS GLISEMIK membantu tubuh badan melepaskan gula dengan perlahan-lahan, jadi secara tidak langsung kita dapat MENGAWAL RASA LAPAR. 

Bahaya jika kekurangan protin dalam tubuh badan menyebabkan kita terdedah kepada risiko anemia, kolestrol tinggi, penyakit buah pinggang, penyakit hati dan kerencatan akal di kalangan kanak-kanak (inilah sebabnya ESP dicadangkan dalam Set Ibu Hamil).


Sumber makanan kaya protin adalah ikan, telur, daging, kekacang.. saya pilih ESP kerana ianya berkualiti tinggi, tidak diubah secara genetik dan tidak dicuci dengan alkohol. Paling penting ianya selamat untuk diminum! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, March 9, 2016

Testimoni pengguna Nutriwhite

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua.. panas kat luar.. saya pun rasa panas walaupun duduk dalam rumah.. hihi.. mana tak panas sebab tadi dapat called daripada My Lovely Customer Puan Mona yang suka dengan Nutriwhite Overnight Renewal Cream! Ini sharing daripadanya melalui telefon:

"Saya baru pakai 3 hari, guna sikit saje tapi boleh sapu seluruh muka. Garis-garis halus di bahagian mata nampak kurang dan 'eye bag' pun nampak tak teruk. Kulit moist dan licin.. bestlah.."

Haa.. itu Puan Mona baru guna 3 hari Nutriwhite Overnight Cream. cuba bayangkan kalau dia dah guna 30 hari.. saya sendiri pun tak sabar nak tahu apa lagi yang dia rasai.. mesti besttt.. 


Saya juga menggunakan rangkaian penjagaan muka Nutriwhite. Cleanser, Toner dan Cream sangat bestt.. boleh baca pengalaman pertama saya menggunakan Nutriwhite di sini. Saya pasti mereka yang menggunakan Nutriwhite akan merasai dan mengakui perbezaan yang sangat ketara berbanding rangkaian penjagaan muka jenama lain. 

Saya dan pelanggan-pelanggan saya tak tukar dah kepada jenama lain selepas kenal dan jatuh cinta dengan Nutriwhite! :))

Jika anda juga mahu mencuba rangkaian penjagaan muka Nutriwhite, boleh hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, March 7, 2016

Jom shake shake petang ini

Petang-petang gini teringin nak cuba sesuatu yang baru dan menyegarkan. Jom kita sama-sama cuba resepi Strawberry Lemonade Shake ini. Mesti sedap ni.. ada campur ESP. Pasti memberi tenaga tambah petang-petang ni dah mulalah nak start lesu.. tambah pulak hari Isnin kan.. hihi.. 


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, March 2, 2016

Tips berjaya menyusukan anak sehingga 2 tahun

Masih ingat lagi permulaan menyusukan Yusuf, sangat-sangat mencabar dan pernah saya rasa putus asa. Tipulah kalau saya kata saya tak pernah menangis kan.. hihi.. Hanya ibu menyusu sahaja faham apa yang saya maksudkan ini. Saya pernah target mahu menyusukan Yusuf sehingga 6 bulan sahaja, namun tidak saya sangka dengan izin Allah saya dapat menyusukan Yusuf sehingga 2 tahun 6 bulan. Alhamdulillah. 


Hakikatnya, tanggungjawab menyusu bukanlah 100% sepenuhnya di bahu isteri semata-mata tetapi sebenarnya tanggungjawab itu dipikul sama oleh suami. Jika isteri tidak mampu menyusukan anak sehingga anak berumur 2 tahun, maka hendaklah mencari alternatif. Jika masih mahu meneruskan perjuangan menyusukan anak, suami juga harus mainkan peranan dengan memberi sokongan moral, dan dapatkan sokongan supplemen agar isteri sihat dan dapat menyusukan anak. :) 


Inilah set penyusuan yang saya amalkan sepanjang tempoh menyusu Yusuf. AlhamduLILLAH Yusuf kini sudah berusia 2 tahun 7 bulan. 

Set penyusuan ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan,si ibu yang nak mula menyimpan stok, si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation. Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

Inilah Set Penyusuan lengkap pilihan ramai ibu-ibu menyusu termasuk saya sendiri. Encik Suami, berilah sokongan supplemen untuk Puan Isteri menjayakan fasa penyusuan. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in