Tuesday, February 16, 2016

Tips untuk kurangkan selsema anak

Musim demam, selsema dan batuk sekarang ni.. ibu-ibu harus memberi jagaan lebih kepada anak-anak sama ada yang masih kecil mahupun yang sudah bersekolah. Virus datang menyerang tidak mengira usia dan tempat. Hakikatnya kita mesti sedar udara di sekeliling kita sekarang ini sangat tidak sihat. Jadi, ambillah langkah membuat 'benteng' yang kukuh dalam tubuh badan anak-anak. 

Jadi saya ingin kongsikan satu testimoni daripada Puan Solehatun yang mengambil Nutriferon untuk mengurangkan selsema anaknya. Jom baca apa katanya.. 

"Tujuan saya ambilnya ialah untuk tingkatkan tahap imun badan saya. Dalam masa yang sama saya masih menyusu badan sepenuhnya. Disamping tu jugak, Amni selalu jugak la selesema (anak2 yang di hantar kat Taska, memang la senang terkena demam, selesema, batuk & pelbagai penyakit berjangkit). Alhamdulillah, selepas saya ambil 3 paket Nutriferon, saya dah boleh nampak perubahan yang positif. Kebetulan pada masa saya mengambil Nutriferon tu Amni memang tengah selesema. Dalam 4 hari, selesema Amni dah kering. Sehingga kini, saya terus mengamalkan Nutriferon tu 1 paket seminggu dan Amni dah kurang kurang sangat la terkena selsema."


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

7 comments:

anajingga

vitamin c amat penting untuk kanak-kanak sehinggalah dewasa :)

Kira Sakura

saya pun baru je berjinak2 bagi vitamin tambahan dekat Uwais :)

lia ummiirfan

alhamdulillah.. better start sekarang kan :)

Wardah Aneesa

Anak yg mak jaga ni pun demam..panas je bdn.tu ade alternatif tu thanks kak share

el

lupa lak nk mkn vit c sejak beberapa hari ni..hari ni pun dh rs lemau huhu

Aku Penghibur

wahh terima kasih atas infomasi yang bagus...


Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in