Saturday, February 20, 2016

Testimoni Nutriferon > Tiada lagi demam dan selsema!

Assalamualaikum semua.. apa kabar.. diharap anda semua sihat. Perasan atau tidak cuaca sekarang semakin panas dan  wabak demam, selsema dan batuk semakin berpanjangan. Makan ubat dah banyak dah tapi tetap sukar untuk sembuh. Rimas dah rasanya keadaan badan sebegini kerana semua kerja tidak dapat dilakukan dengan baik dan paling teruk boleh HILANG FOKUS!

Apa kata ambil langkah lain dengan mengamalkan pengambilan Nutriferon dan Vitamin C setiap hari. In shaa ALLAH, demam dan selsema pasti akan berkurangan dan bertambah baik. Tak percaya? Jom saya kongsikan 2 testimoni menarik mereka yang berjaya sembuh dari demam dan selsema dengan mengamalkan Nutriferon dan Vitamin C.AlhamduLILLAH.. mereka semakin sembuh dari jangkitan demam dan selsema. Anda pula takkan nak biarkan ianya berlarutan? Nutriferon dapat membantu meningkatkan imunisasi badan terhadap serangan virus dan jangkitan. Cubalah dan rasailah perubahannya dalam masa 3 HARI!

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in