Monday, February 22, 2016

Testimoni Nutriferon > Tak perlu lagi Panadol!

Teruja saya baca feedback daripada Puan Jumaah yang mengambil Nutriferon  sebab tiba-tiba sahaja bersin bila sampai di office. Walaupun dengan 1 sachet Nutriferon, bersin hilang dan hidung tidak lagi berair! Alhamdulillah! Dengan izinNya jua hendaknya.


Berbaloi-baloi dengan Nutriferon. Tak perlu lagi ubat-ubat terutamanya Panadol. Promosi Nutriferon tinggal lagi 7 hari sahaja lagi. Berbaloi-baloi beli masa diskaun ni untuk mencegah jangkitan virus dan kuman dalam tubuh badan. Jadilah pengguna yang bijak beli semasa ada promosi sebab bila kita dah jatuh sakit, bil hospital dan bil ubat di klinik tiada diskaun pun. Ambillah langkah mencegah daripada mengubati. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
1 comments:

Cho Zila

Alhamdulillahkan ada alternatifnya.. saya kalau demam atau selsema memang tak ambik panadol sesuka hati atau jadi habit.. (saya cakap berdasarkan kisah benar ada orangtu kalau pening sikit ambil panadol.. jadinya kadang seminggu tak makan panadol terus pening kepala..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in