Wednesday, February 10, 2016

Siapa yang perlukan Nutriferon? Adakah anda salah seorang yangmemerlukannya?

Bila tubuh badan tidak sihat berpanjangan, badan akan terasa semakin lemah dan lemah. Sudahnya kerja yang kita lakukan tidak memberikan hasil sepenuhnya disebabkan keterbatasan kita melakukan tugas. Sakit, demam, selsema, allergi, asma dan lain-lain yang berlarutan akan melemahkan sistem ketahanan tubuh badan. Jadi kita perlu kuatkan 'askar-askar' imunisasi badan kita agar 'mereka' berdaya tahan apa jua serangan melanda. 

Saya mencadangkan Nutriferon kepada golongan ini jika sakit masih berterusan. Siapakah mereka yang memerlukan Nutriferon ini?
1. Mereka yang sering sakit dan lambat sembuh.
2. Ibu yang menyusukan anaknya.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang kerap travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tidak boleh telan pil. Nutriferon dalam bentuk serbuk.
8. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
9. Mereka yang ada masalah allergi.

Bagi yang baru mengenali Shaklee, Nutriferon adalah ciptaan Dr Kojima dari Jepun.... ia adalah immune booster. Sangat bagus diambil oleh mereka yang punya masalah antibodi yang lemah, senang sakit dan sakit yang lambat recover. 

Boleh diambil setiap hari, NutriFeron menguatkan tindak balas imun dengan meningkatkan interferon semulajadi badan.


Ianya dalam bentuk serbuk dan disimpan dalam bentuk sachet. Tak perlu bancuh dgn air.. sbb boleh ditelan begitu sahaja.. manis2..Mudah dibawa ke mana-mana. Ia antara first aid kat rumah ni dan bila travel dan mesti ada dlm handbag .. ala2 panadol...

NUTRIFERON merangsang pengeluaran Inteferon secara semulajadi. Interferon memainkan peranan penting dalam barisan pertama pertahanan badan terhadap jangkitan virus.

Sekiranya anda menghidap asma, elergi, demam & selesema yang kerap, kanser, hepatitis C.... NUTRIFERON adalah alternatif untuk kembali sihat.

Dapatkan NUTRIFERON dan ambillah secara berterusan untuk 3 bulan. insya-Allah.. Bulan ni ada promosi, beli 2 kotak jimat RM60++! Harga biasa RM192.15 sekotak tau.. masa inilah nak beli sebab ada diskaun. Ramai dah ambil 2 kotak seorang untuk satu diri sendiri dan kongsi bersama keluarga. Anda bila lagi? 

Lots of Love..


Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile:             012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in