Monday, February 1, 2016

Promosi Menarik sepanjang Februari 2016 >> Tiada lagi demam selsema!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua pembaca blog UmmiIrfan... diharap anda semua dalam keadaan sihat di samping insan-insan tersayang. Bila bersama insan-insan tersayang, mestilah kita nak sentiasa sihat dan cergas, ye tak? Kalau sakit kang kot berjangkit dengan mereka.. rasa bersalah pulak jika mereka jatuh sakit disebabkan jangkitan daripada kita. Zaman sekarang ni paling mudah berjangkit demam dan selsema, betul tak? Jadi saya dan keluarga lebih suka mengambil langkah mencegah dari mengubati. Kos perubatan sekarang pun dah semakin meningkat, jadi adalah lebih JIMAT bila kita mencegah kerana kosnya adalah lebih rendah daripada mengubati. 

Jadi sempena bulan Februari ini, Shaklee ada Promosi Menarik iaitu Nutriferon. Pernah dengar tak Nutriferon ni? Nak tahu apa Nutriferon? Jom baca sikit.. 

Nutriferon merupakan satu produk berpaten, campuran ekstrak tumbuhan bagi pengukuhan imun yang terbukti secara klinikal. Bila diambil secara harian dapat meningkatkan PENGELUARAN INTERFERON SEMULAJADI TUBUH BADAN anda yang merupakan PENGAKTIF KRITIKAL SISTEM IMUN.

>> Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

>> Siapa yang perlukan Nutriferon iniSesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu,demam,cancer,asma... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit. Ajal maut ditangan Tuhan..kita sebagai manusia hanya berusaha dan berikhtiar..




So, kalau demam atau selsema tak baik-baik, tak sembuh-sembuh, cer amik Nutriferon ni.. confirm baik.. tak caya? Saya dah amik NUTRIFERON ni sejak 3 tahun yang lalu.. ala-ala FIRST AID kat rumah... takyah makan panadol.. lagi selamat untuk tubuh badan..
(^_^)

Bulan ni ada offer, apalagi boleh rembat, sekotak ada 30sachet, bukan nak makan hari-hari pun...jimatt, satu family boleh ambil...boleh gak buat First Aid kat rumah atau bilamana mahu travel.. :))


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in