Saturday, January 2, 2016

Hiasi tahun 2016 ini dengan senyuman dan kebahagiaan

AlhamduLILLAH... dapat jua kembali menulis di blog ini setelah 3 bulan 'bercuti'. hihi.. bercuti lama betull.. 3 bulan tu... hehe.. bukanlah bercuti pergi melancong ke (eh ada pergi melancong ke Hong Kong.. cerita lanjut boleh baca di sini..hihi..), bukan bercuti berpantang bersalin... oh.. no, no, belum lagi kott... tapiiii... 'bercuti' sebentar dari bisnes Shaklee kerana amat sibuk dengan urusan bisnes Werda. Boleh klik di sini untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut.. Namun walaupun mode 'bercuti' anda boleh sahaja hubungi saya melalui Whatsapp/Telegram/SMS/Call untuk membuat sebarang pesanan, terutamanya My Lovely Customers.. :))


AlhamduLILLAH, bulan ini Shaklee beri promosi menarik kepada kita semua. Ambil kesempatan ini untuk memulakan tahun baru 2016 ini dengan kesihatan yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya. Kita islah (perbaiki) dan tingkatkan taraf kesihatan jika sebelum ini kita sering mengabaikannya. Ini senarai promosi bulan ini:
Anda boleh klik di link-link di atas untuk mengetahui apakah keistimewaan kesemua vitamin promosi bulan ini. Ada juga saya selitkan testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba dan mengamalkan kesemua vitamin di atas. Saya pasti anda semua akan teruja. :))

Hubungi saya untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut atau ingin membuat pesanan. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
*Click here to order.

**COD disekitar Banting, Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Seriemas, Bandar Enstek, Nilai, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


3 comments:

anajingga

selamat tahun baru 2016 Lia, semoga terus sukses ,amiin :)

Qaseh Vee

selamat thn baru ... rancak berniaga ni ..

Dewi Aja

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in